V minulém kole vyloučený Štěpán Urban zřejmě nechtěl nic ponechat náhodě. Jeho vystoupení, při kterém zpíval píseň Angie od The Rolling Stones zvedlo ze židle celý sál. Emoce sympatického zpěváka zasáhly nejenom diváky, ale také porotu.

Ještě víc zamávat s náladou v sále dokázala také Sabina Slepčíková. Ta zazpívala píseň Hurt od Christiny Aguilery a tím nedojala pouze sebe a minimálně polovinu diváků v hledišti, ale hlavně Martu Jandovou, která si díky výkonu Sabiny, vzpomněla na svoji maminku. A to ji dojalo k slzám. 

Celý večer se nesl v duchu houpačky. Protože výkony soutěžících byly s každou zazpívanou písničkou úplně jiné. A to jak ve stylu, tak v hodnocení poroty. Každopádně všechno dnes rozhodli diváci a porota už neměla v kapse žádnou divokou kartu.

Ačkoliv píseň Christiny Aguilery v podání Sabiny Slepčíkové dojala porotu, její druhé vystoupení jí u diváků moc nepomohlo. A kvůli malému počtu hlasů musela opustit soutěž. Další vyřazenou se překvapivě stala Veronika Danišová, která byla povětšinou porotou chválena. Bohužel, tentokrát tomu bylo jinak, a tak kamarádky Sabina a Veronika opustily SuperStar společně.

Fotogalerie
9 fotografií