Po kontroverzní reality show Dovolená v Protektorátu se Česká televize pustila do dalšího v tuzemsku zatím nevídaného a odvážného projektu. Vybrali pět zkažených, rozmazlených lidí z Prahy, kteří neřeší, jestli na páteční party utratí 3 tisíce nebo 30 tisíc, a zasadili je na různá místa, která by v běžném životě určitě dobrovolně nenavštívili.

Ve středu 18. listopadu v 21:25 na ČT1 uvidíte, co se stane, když se tato prazvláštní skupina povrchních postpuberťáků dostane na jatka a do prasečáku. A rozhodně se bude na co dívat. Nejenom, že barbínky Yeni s Nicoletou dorazí v luxusních lodičkách a šatech za několik tisíc, také odmítnou uklízet prasečí výkaly a zúčastní se kastrace selátek.

Kluci – Michal, Jiří a Renato – se zase budou muset vypořádat se smrtí, se kterou se budou setkávat každý den, a se zpracováváním masa a vnitřností. Ne každému tato práce bude vonět. Rozhodně ne Renatovi, který bude kousek od psychického i fyzického zhroucení. Někteří z hlavních antihrdinů ale možná překvapí…

Video
Video se připravuje ...

Trailer Zlatá mládež Česká televize

Fotogalerie
11 fotografií