Byl to večer plný krásy. Nádherných šatů, dokonalých žen a ladných pohybů – téměř u všech soutěžících. Také ale bylo cítit, že do klidu mají soutěžící daleko a ani jeden z nich nechce být ten první, kdo opustí soutěžní skupinku.

Celý večer probíhal skvěle, nikdo nespadl při nástupu ze schodů, ani se nikdo nějak zásadně nezakoktal. A taneční výkony byly povětšinou úchvatné. Nejvíc oslnila Jitka Schneiderová a tanečník Marek Dědík, kteří svým slowfoxem oslnili nejenom porotu, ale také diváky.

Další perlou byl herec Marek Taclík, který zaujal hlavně televizní divačky. Jeho charisma totiž přetékalo přes televizní obrazovky. I když zůstali společně s DJ Luccou a Michalem Kurtišem jako poslední páry, mezi kterými se rozhodovalo, neztratil svůj klid. V průběhu vyhlašování ještě stačil uklidňovat svoji hereckou kolegyni Marii Doležalovou, která byla velmi nervózní.

Bohužel, pro Lucii Dvořákovou alias DJ Luccu a Michala Kurtiše dnešní večer nebyl tím šťastným. Vypadli jako první. „Děkuji, že jsem se mohla zúčastnit, moc jsem se toho naučila, nelituji, že jsem do toho šla, cítím samé pozitivní myšlenky, žádný smutek,“ uvedla Dvořáková po oznámení verdiktu.

Pro Michala Kurtiše to zase byla zkušenost zcela nová. „Já jsem vlastně nikdy vypadnutí nezažil,“ svěřil se Marku Ebenovi. V tomto případě platí, že všechno je jednou zkrátka poprvé.

Fotogalerie
8 fotografií