U jednoho stolu se tak sešla Jitka Schneiderová (42), Marek Taclík (42) nebo Petr Čadek (36) a alkohol tekl proudem až do ranních hodin!

„Nemůžu tomu uvěřit, mám to za sebou, bylo to opravdu o nervy,“ nemohla popadnout dech Jitka Schneiderová (42). Na žízeň proto do sebe kopla pár piv. Přece jen má zlatavý mok v sobě nějaký ten cukr a její partner Marek Dědík (27) apeluje, aby herečka přibrala! Jeho pokyny bere Jitka velmi vážně.

Na prvním večeru nemohla chybět ani Jitka Čvančarová (37), jejíž partner Petr Čadek (36) v soutěži tancuje s doktorkou Kateřinou Cajthamlovou (53). Petr s Jitkou místo alkoholu raději využili chvíli, kterou měli pro sebe před barem na parkovišti, a oddali se něžným polibkům, jako kdyby byli zamilovaní puberťáci. Ostatní mezitím oslavovali lahví šampaňského za cca 2000 Kč.

Kdo zazářil a kdo propadl?

Nejvíce porotu svým vystoupením během sobotního přenosu okouzlila Jitka Schneiderová, nad kterou se rozplýval i moderátor Marek Eben. „Je obrovská škoda pro studenty biologie, že Jitka nezůstala věrna svému plánu stát se učitelkou, na jejích hodinách bych chtěl sedět,“ vtipkoval.

Nejhůře naopak u poroty dopadl bývalý profesionální boxer Rosťa Osička, který si medvědími pohyby vychodil nejméně bodů. „Naštěstí tady nikoho nezranil, ale při tréninku jsem mu já nechtěně rozsekla nos. Duši má ale velmi citlivou, i kdy by to nikdo netipoval,“ prozradila na Osičku jeho taneční partnerka Romana Motlová.

Fotogalerie
13 fotografií