Sotva Monika Štiková v novém pořadu na TV Barrandov Tchyně otevře dveře do bytu, kde žije pětičlenná romská rodina, nevěří vlastním očím. Je 9.30 hodin ráno, po malých místnostech pobíhají tři ukřičené děti ve věku 1 až 6 let a jejich matka Julie (22) v poklidu vyspává.

Mladičká Romka Julie má s manželem Zdeňkem (28) ještě další dvě děti, ty jim ale sebraly úřady.

Jen co Julie rozlepí oko, místo přípravy snídaně pro děti si zapálí cigaretu. Tím tchyni Štikovou totálně odzbrojí. „Dej sem to cígo! Nebudeme o tom diskutovat,“ říká rázně Monika a vytrhne Julii cigaretu z pusy a i s popelníkem všechno vyhodí z okna. Naštvaná maminka zuří, ale nezmůže nic. 

Když Monika zjistí, že v rodině vůbec neznají základní hygienické návyky, začne s převýchovou rovnou u matky. V jejích 22 letech ji učí, jak se čistí zuby.

Ani manžel ale není žádný svatoušek. Rád si zajde na pivko do hospody, s čímž jeho manželka nesouhlasí. Na protest mu zamkne dveře a schová klíč. „Já ti na to se*u,“ křičí manžel a bez dalších debat vyskočí z okna. Šokovaná Monika nevěří vlastním očím. Jak si tchyně Štiková poradila s romskou rodinou, uvidíte už dnes večer ve 21:35.

Video
Video se připravuje ...

Tchyně Štiková se nestačí divit: Učí děti čistit si zuby! TV Barrandov

Fotogalerie
7 fotografií