Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Co nového v telce? Velký přehled novinek: Kraus proti lesbičkám, vdova Digi, přestěhovaní Vinaři a rituální vraždy

/
  • Tento týden startují zcela nové díly oblíbených seriálů, ale můžeme se těšit také na nové pořady.
    25. srpna 2015 ● 05:02

    S posledním prázdninovým týdnem se na televizní obrazovky vrací oblíbené seriály a pořady, které měly přes léto pauzu. Některé TV stanice chystají úplné novinky, jiné si připravily v již zažitých seriálech překvapení. Máme pro vás přehled.

  • 1.

    Pondělí 24. srpna

    Nova – Ulice v 18:25

    Vedle známých postav a jejich posledního prázdninového týdne se mohou diváci těšit na nové tváře a velký návrat herečky Michaely Maurerové (35) alias Digi.

    „Digi se vrací nastálo. Řekla bych, že budu mít takový ne příliš pěkný osud ženský. Trochu bude samozřejmě korespondovat s tím mým osudem. Budu matkou samoživitelkou. Jen v seriálu budu vdova, ve skutečnosti naštěstí vdova nejsem,“ prozradila Míša o své postavě.

    Míša Maurerová alias Digi se svými dvojčaty
    Autor: archiv TV NOVA


    Prima – Prostřeno! v 17:50

    V kuchyních českých domácností bude opět dusno. V již 12. sérii se soutěžící „poperou“ o výhru 50 000 Kč. Celkem na vás čeká 90 premiérových dílů, které se vysílají denně od pondělí do pátku. 

    Video
    Video se připravuje ...

    Prostřeno! TV Prima

     

  • 2.

    Úterý 25. srpna

     

    Nova – Ordinace v růžové zahradě 2 ve 20:20

    V nové sezóně bude plno zvratů. Těhotenství, pokus o sebevraždu, svatba či nevěra. Mezi novými tvářemi Danielem Bambasem (35) a Janem Kačerem (78) se v prvním díle ukáže i zpěvačka Marta Jandová (41). Stejně jako před prázdninami si i tentokrát Ordinaci zapněte každé úterý a čtvrtek.

    Marta Jandová se objeví v Ordinaci už v úterý.
    Autor: archiv TV Nova

     

    Prima – Cesty domů III ve 20:15

    Osudy hrdinů oblíbené ságy se po letech završují. V poslední sezóně, která se bude vysílat každé úterý, dojde k propojení dvou rodin, za čímž bude stát nová láska. Novou postavu v seriálu ztvární nevěrník Martin Pisařík a Michaela Badinková, která pomotá hlavu Mikulášovi.

    Do seriálu se vrací Martin Písařík i Kristýna Leichtová.
    Autor: archiv Prima

     

  • 3.

    Středa 26. srpna

     

    Nova – Výměna manželek ve 20:20

    Ve středu startují premiérové díly leckdy drsné a kontroverzní reality show Výměna manželek. Tentokrát štáb nahlédl do soukromí lesbického páru a mladých manželů, kteří spolu komunikují jen přes sociální sítě a dělají si různé naschvály. Reality show uvidíme na obrazovkách každou středu.

    Výměna manželek startuje už ve středu.
    Autor: archiv TV Nova

     

    Prima – Přístav ve 20:15

    TV Prima představí zbrusu nový seriál Přístav s hvězdným hereckým obsazením s Martinem Dejdarem a Filipem Blažkem v hlavní roli. První je bývalý hokejista, druhý měl internetovou seznamku ve svatebním salonu v Benátkách. Pánové si otevřeli hospodu, kolem níž se pohybuje spousta zajímavých postav. V seriálu uvidíme také Jitku Schneiderovou, Martina Zounara, Vandu Hybnerovou, Petra Čtvrtníčka a další. Seriál se vysílá každé pondělí a středu.

    Prima uvede nový seriál Přístav
    Autor: archiv Prima

     

    Prima – Show Jana Krause ve 21:35

    Moderátor Jan Kraus si pravidelně každou středu bude zvát do premiérových dílů nové a nové hosty. Po prázdninách přivítá hvězdné herce Bolka Polívku a Ondřeje Vetchého a také režiséra Ladislava Smočka.

    Show Jana Krause
    Autor: Archiv FTV Prima

     

  • 4.

    Čtvrtek 27. srpna

     

    TV Barrandov – Podvodníci ve 21:35

    Nový seriál Podvodníci vychází z reálných příběhů, které otřásly Českem. Šmejdům, podvodníkům a šmelinářům se podívají na zoubek detektivové, kteří je poženou až před soud. Podvodníkům dají co proto každý čtvrtek.

    Podvodníci
    Autor: archiv TV Barrandov

     

  • 5.

    Sobota 29. srpna

     

    TV Barrandov – Cibulkova zábavná tajenka ve 20:15

    V nové zábavné soutěži pro celou rodinu si moderátor Aleš Cibulka bude zvát VIP hosty. Společně vás pobaví každou sobotu.

    Aleš Cibulka
    Autor: archiv TV Barrandov

     

  • 6.

    Neděle 30. srpna

     

    Nova – SuperStar ve 20:20

    Ve třetí řadě české SuperStar v sobotu představí známá porota ve složení Pavol Habera a Ondřej Soukup nové posily do svého týmu. Loňskou porotkyni Ewu Farnu letos nahradí Marta Jandová, nováčkem je také Klára Vytisková. Jako moderátor se představí Martin Rausch.

    SuperStar
    Autor: archiv TV Nova

     

    Prima – Vinaři II ve 20:15

    Vinařské prostředí se přesouvá do severních Čech. Křetínskou oblast opouští farář v podání Pavla Tomici, který je služebně převelen do Strdína. Můžete se těšit také na nové tváře Leoše Nohu, Zuzanu Norisovou, Marka Taclíka nebo Laďku Něrgešovou. Seriál poběží každou neděli.

    Vinaři
    Autor: Archiv FTV Prima

     

  • 7.

    Novinky v příštím týdnu

     

    Pondělí 31. srpna 

    ČT1 – Labyrint ve 20:00

    Každé pondělí Česká televize uvede nový kriminální seriál Labyrint v čele s Jiřím Langmajerem a Zuzanou Kanócz v hlavní roli. Vyšetřovací tým pátrá po sériovém vrahovi, který zabíjí své oběti inspirován nemilosrdnými motivy obrazu Hieronyma Bosche Poslední soud.

    Nový krimiseriál ČT Labyrint: S Donutilem, Langmajerem i Zuzanou Kanócz
    Autor: Dana Kolářová

     

    ČT1 – Rudyho má každý rád ve 21:00

    Dvanáctidílný sitcom se Sašou Rašilovem coby Rudym, Evou Holubovou jako tchyní, Jitkou Schneiderovou, Oldřichem Navrátilem a dalšími je natočen podle předlohy – amerického sitcomu Everybody loves Raymond, který několikrát získal cenu Emmy.

    Rudyho má každý rád
    Autor: archiv ČT

     

    Pátek 4. září

    ČT1 – Doktor Martin ve 20:00

    Špičkového chirurga z Prahy v podání Miroslava Donutila, který přijel léčit lidi na venkov coby obvodní lékař, uvidíte každý pátek. Donutil se představí jako suchar a morous, který se chová hůř než slon v porcelánu. Seriál je natočen podle předlohy britského seriálu Doc Martin.

    Doktor Martin
    Autor: archiv ČT

     

     KOMPLETNÍ TELEVIZNÍ PROGRAM NAJDETE ZDE>>>

     

     

    Fotogalerie
    17 fotografií

     

     

     


     

     

     

     

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 29

japoko: To bude nejspíš tím, že Postránecký žádný herec v podstatě není!

(31. 08. 2015 20:18)

agfor: Tady nejde o pořízení televize. Tady jde jen o to, abyste platil 135 Kč měsíčně za něco, co neužíváte.

(25. 08. 2015 11:58)

eseteset: Jedno horší než druhé... A S Krausem by už mohli skončit úplně, jen zabírá čas, jinak je to hrůza. Kdyby skončil s tím hloupým pořadem před pěti lety, bylo by to tak akorát.

(25. 08. 2015 11:11)

nemamradsmouly: hahaha když vinaře občané Pavlovic už nechcou, bo jim prážáci lezou na nervy tak musela celá slavná PRIMA táhnout na sever

(25. 08. 2015 10:32)

krtekub: Samé kraviny na oblbování ovčanů, já se na tv nedívám rok a nechybí mně to.

(25. 08. 2015 10:27)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy