Co nás tento týden v televizní show Prostřeno v 17:50 hodin na TV Prima čeká?

Video
Video se připravuje ...

Prostřeno! TV Prima

V pondělí se představí policista Aleš (38), který bydlí v centru moravského vinařského kraje, hosty a diváky pozve v pondělí do svého nového domu v Moravské Nové Vsi, kde bydlí po krachu manželství s přítelkyní a společně očekávají dalšího potomka. Považuje se za čestného a ctižádostivého muže. Pokud vyhraje, koupí své přítelkyni myčku na nádobí. 

Aleš
Autor: TV Prima

úterý do svého venkovského stavení, které vlastní teprve přes rok, pozve hosty dobrosrdečný, rozvážný a vstřícný Jaromír (30). Žije s partnerkou a pracuje jako brusič. Peníze by potřeboval vyhrát na opravu domu a zahrádky. Nadchne soupeře klasickým menu?

Jaromír
Autor: TV Prima

Uprostřed týdne nás o kvalitách polské kuchyně bude chtít přesvědčit Lukasz (26), vysokoškolák z Brna, který na Moravě třetím rokem studuje bohemistiku a slavistiku. Snad se jeho hosté vejdou do malé garsonky v Králově Poli, kam je pozve.

Účastníci Prostřena
Autor: TV Prima

To nejlepší na konec týdne, od čtvrtka vaří ženy. Jako první se chopí vařečky zdravotní sestřička Petra (45), pozitivní, komunikativní a společenská dáma. Často se směje, ale občas jí také ukápne slzička dojetí i lítosti, jak uvidíme. V jejím jídelníčku bude hodně masa, což možná uspokojí muže, ale téměř vegetariánka Markéta ráda nebude.

Petra
Autor: TV Prima

V pátek se k plotně postaví mladá maminka Markéta (33), která je na mateřské dovolené s téměř dvouletou Olivií a pořad Prostřeno bere jako vítanou příležitost ke zpestření života a test vlastních schopností. Případnou výhru by ráda investovala do bydlení.

Markéta
Autor: TV Prima

Co myslíte? Jak se tato skupinka úplně odlišných lidí popere s úkolem týdne? Jak se jim povede vařit ve stresu a před kamerami? A hlavně, jak se soutěžící poperou sami mezi sebou? Dívejte se v pondělí v 17:50 na TV Prima!

Video
Video se připravuje ...

Prostřeno! TV Prima