Mistr Evropy ve střední váze dopředu varuje všechny soupeře, aby se měli na pozoru! „Hodlám tu soutěž vyhrát!“ řekl odhodlaně Blesku. A myslí to opravdu vážně. Jako sportovec ví, co je dřina a odříkání. Navíc má za partnerku tanečnici Romanu Motlovou (39), světovou šampionku v latině.

„Romana je skvělá. Začali jsme trénovat o měsíc dřív. Tango máme už za sebou, teď budeme jen vylaďovat,“ pochvaluje si Osička. „Když se pro něco rozhodnu, zatvrdím se,“ řekl Blesku s tím, že má dobrou průpravu nejen z ringu, ale i parketu.

„Jako patnáctiletý jsem tančil ve slovanském kroužku v kroji, pilo se tam hodně víno, to mě bavilo,“ zavzpomínal boxer na své taneční začátky.

Lucie Dvořáková na rozdíl od Rosti k tanci nikdy netíhla, byť její sestra je známá choreografka Leona Qaša Kvasnicová (42)! „Zkušenosti nemám, ale pohyb miluju. Jen si zatím připadám jako dřevo,“ svěřila Blesku manželka Michala Dvořáka (49) ze skupiny Lucie.

Jednu výhodu v tanci ale vidí. „Snad se mi zformuje postava, po dvou dětech by to bylo potřeba,“ přiznala DJ Lucca. Tančit bude s Michalem Kurtišem (25), který při dvou účastech skončil nejhůř druhý (naposledy vyhrál s A. Polívkovou)!

Fotogalerie
14 fotografií