Manželství Tondy a Petry bylo rozvedeno už v listopadu. „Už toho bylo moc, ruply mi nervy...,“ objasňuje svůj krok maminka dvou dětí, která rozvod iniciovala.

Kromě špatné komunikace, která se u Tondy nezměnila ani po skončení Výměny (viděli jste včera na Nově), Petře vadily i další věci ‒ třeba to, jak muž vlastní nezodpovědností zahučel do finančních problémů. „On mi ani nikdy neřekl, že dluží na pojištění. Vše si nechával pro sebe,“ durdí se Petra. „Dnes už na nás žádná exekuce uvalena není, ale ve finanční tísni jsme pořád...“

To vysvětluje i skutečnost, že bývalí manželé dál společně obývají byt 3+1 v Kolíně. „Jsme ve fázi prodeje. Já si ale už hledám podnájem, kam s dětmi půjdu. Musím se osamostatnit a zkusit to sama,“ dodala Petra bezradným hlasem. V koutku duše totiž doufá v ještě jiné řešení. „Kdyby se Tonda kousnul a začal se snažit, možná bych mu ještě šanci dala. Ale poslední!“ naznačila Blesku.

Lada s Martinem z Úval: Pomohlo jim dítě!

To naopak v Úvalech se manželé Martin (39) a Lada (30) doslova topí ve štěstí. „My jsme stále spolu, a šťastní,“ pochlubila se Blesku rázná vysokoškolačka, která během natáčení zjistila, že je v osmém týdnu těhotenství. K Filípkovi (2,5) tak po Výměně přibyla sestřička Eliška. Dnes už je jí rok.

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Tondo, jsi nadranej jak kráva a chováš se jako deb*l! TV Nova