„Vypadala jsem hrozně, ani jsem se v té televizi na sebe nemohla dívat,“ přiznala Blesku mladá žena s tím, že po dvou dětech se jí zkazila postava i pleť.

„Měla jsem dost křivé zuby. Jakmile děti povyrostly, snažila jsem se zase vypadat jako člověk,“ svěřila Kristina, která se na svém profilu na sociální síti pochlubila fotkami z posilovny. A také novým tetováním! Nepoznával ji ani manžel Milan (37).

Ten si během natáčení Výměny posteskl, že je s Kristinou hlavně kvůli dětem. Jinak je prý jejich vztah až nesnesitelný. „Pořád jsme spolu, ale už je to deset let. Přiznávám, že už nejsme bláznivě zamilovaní jako třeba prvních pět let, ale funguje nám to. Jsme hlavně rodičové,“ míní Kristina. Manželský stereotyp zahání v různých reality show – kromě Výměny manželek také vařila v pořadu Prostřeno!

Zatímco Kristina se na síti chlubí fotkami z posilovny, druhá manželka z Výměny, Jarka, (49) zveřejňuje momentky z rodinných výletů. Nemytý a hlavně líný Jirka se konečně pochlapil a udělal něco pro rodinu. Vzal je na výlet do přírody a skanzenu a Jarka mohla ve stylu herečky Holišové ze Slavností sněženek jásat: „To je dost, žes nás taky jednou vyvezl, Jirko!“

Fotogalerie
10 fotografií