Chtěl pořádně zatopit soutěžícím ve Vyvolených 2, ale dostatek SMS a přízeň diváků nezískal. Boris Rudý, který se sám označuje za ortodoxního levičáka, se ale ve světě rozhodně neztratil. „Můj sen je oživit celé Předlice,“ řekl Boris webu iDnes.cz.

Ke čtvrti má osobní vztah, protože se v ní pohybuje od roku 2000, kdy chodil s místní Romkou. Tehdy to tady bylo drsnější. Nyní se to změnilo, podél hlavní silnice si firmy kupují baráky a dělají tam svá sídla. Je to tu o 75 procent lepší,“ popsal dobu před více než dekádou. Teď se rozhodl, že čtvrť změní k lepšímu.

„Předlice jsou ghetto a baráky jsou zde za hubičku a hodně jich je v exekuci, proto jsem do toho šel. Původně tu bylo osm bytů, já z nich udělal deset, protože lidé mají zájem o malé,“ prohlásil. Nájemné přitom stanovil ďábelsky, aby v něm vyniklo číslo Satana.

„Aby tam byly tři šestky, tak jsem dal 66,6 korun za metr. Nájem v garsonce tak vychází přibližně na tisíc korun za měsíc, 1+1 na 1 800 a 2+1 na 2 800 korun,“ říká Boris o svém velkorysém nájemném. O jeho byty je zájem.

Boris o sobě říká, že má víc tetování než Vladimír Franz, s nímž se osobně zná. „Čtyřicet procent z mého tetování jsou motivy, které se mi prostě líbí, dalších čtyřicet procent vyjadřuje můj postoj k rasismu a xenofobii. Deset procent je recese a deset procent je malá provokace,“ vysvětlil.

Fotogalerie
5 fotografií