K bezcitnému znásilnění došlo v létě. „Šla jsem z diskotéky, když mě chytli tři kluci a odtáhli mě do tmavého rohu. Byla jsem v takovém šoku, že si skoro vůbec nic nepamatuju. Utekli až ve chvíli, kdy si všimli ženy, která mě slyšela volat o pomoc a zavolala policii,“ svěřila se Karin se svým hrůzným tajemstvím.

Na policejní stanici Karin tu noc strávila téměř dvanáct hodin, kdy se snažila pachatele identifikovat. Jelikož ale byla tma a Karin byla v šoku, nedokázala je popsat. „Znásilnili mě všichni tři. Byli velmi agresivní a odporní. Z diskotéky jsem chodila domů vždy sama, ale nikdy jsem nepotřebovala doprovod,“ vzlyká Karin, které násilníci ukradli ještě peněženku a mobil.

Pro mladou a talentovanou zpěvačku je velmi těžké se s tak děsivou událostí vyrovnat. Nepomáhájí ani fakt, že policie dosud z trestného činu znásilnění nikoho neobvinila. „Jsme malé město a každý o tom mluví. Když je teď potkám na ulici, tak se mi smějí. Utahují si ze mě, jestli si to nechci zopakovat. Už několikrát jsem to řekla policii, ale je to zbytečné. Nezajímá je to. Dokonce mi řekli, že jsem si celou historku mohla klidně vymyslet,“ vypráví zoufalá Karin. Nezbývá ji nic jiného než čekat, že je policie obviní a půjdou k soudu.

Násilníci mladičké Karin zničili život. Dodnes kvůli brutálnímu znásilnění trpí depresemi. Po útoku dokonce chodila k psychiatrovi a brala prášky na uklidnění. Stejně na tom byla i její matka, která se se znásilněním své dcery srovnává jen těžko.      

Video
Video se připravuje ...

Talentovanou zpěvačku Karin brutálně znásilnili tři mladíci. archiv TV Nova