Při jednom z vystoupení se totiž divoký rocker zamiloval do chraplavého ženského hlasu a zatoužil ho mít ve svém týmu. Proto zmáčkl tlačítko, ale křeslo zůstalo nehybně stát a hrozilo, že o svou zpěvačku nebude moci bojovat.

Vojtek nelenil, vyskočil z křesla a vlastníma rukama horko těžko tlačil otáčel křeslo. Propotil u toho košili a protáhnul své svaly. To vše se dělo za hlasitého smíchu jeho kolegů. Nejvíc se smál Majk Spirit, který by totiž díky svým namakaným pažím, mohl do křesla jen cvrknout.

Vyrýsované svaly slovenský rapper ukáže dnes večer poprvé. Nejspíš mu došlo, že i on může tasit mužské zbraně a získat si tak své dámské publikum či okouzlit některou soutěžící. Stejně tak, jak to dělá Dara Rolins a Marta Jandová, které se pokaždé pyšní hlubokými dekolty.

A odhalenými paži to pouze začíná. Fešák Majk Spirit se totiž určitě pochlubí celou postavou na koncertě v pražském Sasazu, který ho čeká již tuto sobotu 29. března. Slovenský rapper, který tento rok vydá své druhé sólové album, představí jednu z jeho posledních show k úspěšnému debutovému albu Nový Člověk.  A to bude teprve ta pravá podívaná. Holky, tak si nezapomeňte vějířky s sebou.

Podívejte se na video:

Video
Video se připravuje ...

Dřina v Hlasu! Proč musel kouč Vojtek makat rukama? Nova TV