Duo, které se včera dostalo do užšího výběru Majka Spirita, se přihlásilo do soutěže právě na popud Blanky, naopak Martin byl zdrženlivější a zpívat v televizi se mu příliš nechtělo. „Já jsem úplně ze začátku nějak nechtěl. Postupem času jsem to bral tak, že Blance budu dělat druhý hlasy, že bych byl vzadu, prostě do pohody,“ přiznal Martin v medailonku.

Na první pohled se zdá, jakoby ti dva tvořili pár i v soukromí, ale opak je pravdou. V současnosti jsou jen kamarádi, i když v dětství spolu prožili dětskou lásku. Blanka ale má již manžela Tomáše a tři zdravé děti. O tři roky mladšího Martina doprovázela na casting přítelkyně.   

„Je to takový můj anděl strážný a ve všem mě podporuje,“ prozradila webu Topky.sk Janečková o svém manželovi. „My ani nejsme v pravém slova smyslu manželé. Jsme dva nejlepší kamarádi, kterým se narodilo miminko,“ prozradila před několika lety regionálním novinám Svobodný hlas.

Účast Blanky a Martina ale byla v soutěži velmi silně ohrožena. Janečkové totiž lékaři zakázali zpívat. „Měla jsem velký problém. Doktor mi zakázal zpívat, protože se mi tvořily polypy na hlasivkách. Měla jsem tam chronický zánět,“ prozradila Blanka. „Jenže se to nedalo, pro mě by bylo těžké vzdát se zpěvu,“ dodala.

Jak dopadne s Martinem v Hlasu Československa? To se dozvíte již brzy.

Video
Video se připravuje ...

Jandová brečí jako malá holka! Co ji dostalo do kolen? Nova TV