Zuzana klame tělem. V reality show se neprezentuje jako sexbomba, nosí montérky, působí jako chladná královna a spíše než nápadníky hledá práci, kterou by mohla zvelebit svoji farmu. Rozhodně by ji nikdo netipoval, že by vážná brunetka s nevábným knírkem pod nosem mohla být až tak sexy.

Odvážné snímky nafotila s Olivií Žižkovou (38), která zvládla v minulosti svléknout i Jiřího Krytináře (66). Světlo světa ale zatím spatřila jenom jedna fotka. „Olivie nám tady dělá i patrona jednoho koně. Domluvily jsme se, že pokud najdeme jakýkoliv způsob využití fotek pro finanční podporu pro koňský domov důchodců, tak se tomu bránit nebudeme,“ řekla odvážná farmářka Zuzana.

Uhranout muže ale Zuzana umí nejspíš i svojí povahou a obyčejným vzhledem, jinak by nedostala v reality show tolik dopisů a nebojovalo by o její srdce tolik mužů.

Zda si některého vybere, se uvidí až v dalších dílech Farmář hledá ženu. Stejně tak až nyní Zuzana zjistí, zda se záměry s odvážnými fotografiemi neminou účinkem. Zmiňovaný domov pro koně totiž vlastní.