Pětice porotců, která si rozdělí soutěžící do čtyř týmů, bude zastávat místo tzv. koučů. Novinkou je takzvaný dvoukoučing, kdy se jediné dvě ženy Dara Rolins a Marta Jandová mezi kouči spojí a sednout si do svého dvojkřesla.

Dvě excentrické ženy, které srší vtipem a energií, se budou na svých členech muset shodnout a to bude možná problém, kvůli kterému by mohla propuknout dívčí válka v přímém přenosu. Minulé zkušenosti ale s oběma zpěvačkami jsou jen kladné, a tak režiséři sázeli téměř na jistotu. Marta Jandová se navíc v minulém roce stala maminkou, a tak mají s Darou další společné téma. Samozřejmě kromě hudby, která obě sexbomby živí.

Jistota byla i volba rockera Pepy Vojtka a hitmakera Michala Davida, ti se zúčastnili i první řady této soutěže. Pepa nejspíš bude opět hledat zpěváky podobného ražení, jako je on sám, jak tomu bylo i v minulém ročníku, Michala Davida zase samozřejmě osloví perfektní technika soutěžících a čistota provedení.

Video
Video se připravuje ...

Souboj bujných dekoltů: Marta a Dara šokují mladíky! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Otazník, který se změní možná na výbušnou směs

Jediným otazníkem je tak pro diváky slovenský rapper Majk Spirit, vlastním jménem Michal Dušička. Čeští posluchači ho mohou znát ze songů, které nazpíval se Celeste Buckingham. Jinak je u nás jednou velkou neznámou. Vzhledem k tomu, že  castingy už proběhly, můžeme říct, že Majk se profiluje velmi zajímavě a diváci se mají na co těšit!

Majk totiž vidí ve všech žánrech podobnost se svým milovaným hip hopem, který produkuje i on. A díky tomu už došlo i na první rozepře mezi samotnými kouči! Nesmyslné přirovnávání totiž rozohnilo Michala Davida. „Louis Armstrong je pro tebe také podobný hipu-hopu?“ zeptal se David. A jaká byla Majkova odpověď? „No, jasně!“

Podle Majka je totiž i hudba o příbězích, hlavně tedy hiphop a rap. „Hip-hop je o pravdivých lidských příbězích,“ nechal se slyšet. A jeho přístup se mu vymstil, když k němu po jeho výrocích odmítla jít jedna ze soutěžících. „Nechci k vám. Nemyslím si, že veškerá hudba je podobná hip-hopu,“ odmítla ho jedna ze soutěžících.

Majk Spirit je držitelem dvou slovenských Zlatých slavíků z roku 2011, a to za objev roku a za nejlepší videoklip roku. V roce 2012 tento devětadvacetiletý rapper dokonce získal cenu MTV Europe Music Awards v kategorii Best Czech and Slovak Act.

Video
Video se připravuje ...

David přišel o hlas, Marta Jandová vyřvala paní v parku! Petr Soukup, Markéta Reinischová