Pět miliónů korun si z vily odnesl jen Vladko, přesto ale nelení a VyVolený byznys se snaží otočit, jak se dá.  Jenže koupit si VyVolené není pro chudé! Za tři jejich fotky, tři autogramy, pár prohozených slov a pozvánku na party zaplatíte 580 korun.

Kdo by chtěl s homosexuálními finalisty povečeřet, ještě musí přitlačit. VIP lístek stojí 1800 korun. To je víc než kolik zaplatili fanoušci Karla Gotta za nejlepší místa na jeho turné 2012.

Fanouškům to ale vůbec nevadí, za den s tvářemi reality show vysypali portmonky. „VIP vstupenky už jsou vyprodané,“ hlásí pořadatelé akce VyVolení ŽIVĚ.

Fanoušci si mohou na trojici VyVolených osobně sáhnout 18. ledna v pražském kině Lucerna a pořadatelé mimo zmíněné autogramiády a focení slibují taky „panelovou diskusi.“

Zvlášť Pavlíně, kterou ve finále porazil favorit soutěže Vladko, se hodí každá koruna. Momentálně žije z peněz od štábu, které dostávali účinkující na režijní náklady (nájem, složenky…) Je totiž přihlášená na pracovním úřadě a hledá práci.