Taková láska to byla! Ve vile se Thomas nakrucoval jako Casanova. Myslel si, že ulovil srdce silikonové Zdeničky, která s ním však později pořádně zametla. Přitom poté, co byla Zdena vyřazena, její vyvolený Thomas mezitím ve vile tupě civěl na její fotku, vyráběl z hadrů její figurínu a dokonce ostatní VyVolené pozval i na její pohřeb!

Poté, co byl vyřazen a došlo mu, že se Zdeničkou nic nebude, si Thomas nabalil neVyVolenou Silvii, která má za sebou bohatou porno minulost pod přezdívkou Sindy Saint. Silvie se do Vily nedostala při Volbě, ve které zvítězila Nikol Trojanová.

A tak, když se Zdenička s Thomasem sešli znovu ve Vile, bylo to pořádně na nože! Thomas dostal díky pořadatelům možnost se pomstít bývalce tím, že jí zadá nějaký úkol. A této role se zhostil přímo mistrně! Zdena se na jeho povel plazila po zemi, nosem postrkovala kelímek po zemi a přitom vyluzovala zvuky jako traktor. Thomas se pak značně ponižující situací královsky bavil.

Zdenička to ale nenechala bez odezvy. Thomasovi vyčetla jeho oblíbená solária. Prý mu zvýrazňují vrásky. Opálený svalovec nakonec přiznal, že jednou za týden se "slunit" zajde. Zdena opáčila, že to vypadá, že je v solárku naložený spíše obden.

Fotogalerie
9 fotografií