Dnešní večer soutěžícím zpestří doslova UFO. V létajícím talíři do vily totiž přiletí těžká konkurence Jany Kratochvílové i všech Marťanů dohromady – striptérka Regina, která udělala díru do světa svou účastí v první řadě Vyvolených.

Proto byla přizvaná i do letošního ročníku. Ve vile si pobyla dva týdny a vypadla po duelu se zlatokopkou Evou. Její pobyt mimo vilu netrval dlouho a Regina je zpět. „Nepřichází však jako obyčejný soutěžící, ale ve vile bude mít speciální úkol. Její role bude okresní hygienička, která má dohlížet na dodržování základních hygienických návyků,“ řekla Blesk.cz PR manažerka VyVolených Kateřina Vlasáková.

Jelikož jsou soutěžící skutečně bordeláři, je role hygieničky opravdu na místě. Jen by se měli v produkci ujistit, že si Regina před nástupem vypláchne svou nevymáchanou pusu.

"Regina bude takzvaný superboss, což v praxi znamená, že ji budou muset poslouchat všichni, včetně zvoleného bosse,“ dodala Vlasáková.

Je jasné, že Reginin návrat pocuchá nervy hysterikovi Vladkovi, který se při jejím prvním příchodu držel a přetvařoval, ale na konci jejich vilového soužití už mu nervy začaly přece jen téct a padlo mezi nimi velmi mnoho urážek a sprostých slov.

Fotogalerie
6 fotografií