"Kořeny mám, já vlastně nevím, kde... nejspíš tu byl nějaký divoký mejdan v roce 1984 a moje maminka se ho zúčastnila. Společně s nějakýmiIndiánem, který tudy zrovna projížděl na dostavníku," řekla Lucie bez skrupulí s tím, že vůbec, ale vůbec nic víc o svém otci neví.

Tátu by chtěla poznat

"Nevyčítám jí to. Nejspíš s tím má spojené zážitky, které by raději z mysli vytěsnila," říká Lucie, která otce chce poznat. Dokonce po něm i pátrá. "Pátrám, naposled včera jsem hledala na Googlu, jací cizinci tady byli v roce 1984. Ale když nevíte ani národnost, natož jméno, nemám, od čeho bych se odrazila," líčí. Lucie si je stoprocentně jistá akorát tím, že o její existenci nemá její táta ani potuchy.

Zemřel jí blízký muž

V životě ji vždy vedla hudba. „Přes muziku jsem se před lety seznámila s mužem, který byl jako můj táta. Přestože s mamkou nikdy nežil, protože měl vlastní ženu, padli jsme si do noty a mohla jsem se na něj kdykoliv obrátit s čímkoliv. Bohužel před dvěma lety zemřel," řekla smutně Lucie.

Oporou je jí manžel

Dnes je jejím největší oporou manžel. "Je úplně jiný než já. Moje muzika je bouřlivá, je to divočina a já jsem taky taková. On je jeden z mála lidí, kteří mě dokážou zklidnit," libuje si. Lucii můžete vidět zpívat již v neděli na TV Prima.

Fotogalerie
2 fotografie