Duel ve Vile byl tentokrát v režii vyzvaného svůdníka Pepy (32) a vypalcované Evy (23). Eva, kterou po opuštění vily čeká nejspíše soudní stíhání, se do studia za Terezou Pergnerovou podívala již podruhé. Naopak Pepa, který se dostal do Vyvolených jako žolík z nepostupujících, se mezi další lidi podíval poprvé.

Zdá se, že Eva má štěstí při výběru soupeřů do Duelů. Již jednou s přehledem zvítězila a poslala domů Martina. Ani tentokrát nezaváhala a po zisku 65 procent se vrací mezi ostatní soutěžící.

Eva tak ještě odložila řešení svých problémů se zákonem, které se na ní hrnou. Může jen doufat, že ji nenavštíví podobná návštěva jako Thomase, který musel být předveden dokonce na služebnu pro podání vysvětlení.

Pepa sice sliboval po čtvrteční Výzvě, že se bude snažit bojovat. Ale ani to mu zpět do vily nepomohlo. Návrat do reálného života pro něj ale tak krutý nebude. Vždyť ho doma čeká jeho malá dcerka, která se tatínka už nemůže dočkat. „Jsem zklamaný z toho, že mě porazila ona. Nečekal jsem, že pošlou takovoudle osobu zpátky. Jsem z toho docela špatnej,“ řekl.

Ve vile mezitím netrpělivě očekávali návrat vítěze Duelu. Když se rozrazily dveře a do vily vtrhla pištící Eva, většina soutěžících smutně sklopila hlavu. Nikol se dokonce neudržela a okamžitě se rozplakala. Asi jediný, kdo měl radost, byl Vladko, Evina největší opora.