Škoda, že vilu opustil její vrchní „ošvihávač“ Martin (23), jinak bychom patrně uzřeli některé z portfolia jejích oblíbených praktik naživo. I přes jejich neustálé popírání vzájemné přitažlivosti to mezi nimi jiskřilo jako mezi napruženými dráty vysokého napětí! Zejména, když došlo na švihání plácačkou!

Drsný sex!

„Líbí se mi, když cítím bolest,“ svěřia se Lucie. „Přišlo mi, že to má ráda tvrdě, že se jí líbí to mlácení,“ potvrdil Agátě v Noční show vyřazený Martin. Divoženka Lucie ve vile například už také prohlásila, že sex mívá i 20x denně, předehru považuje za zbytečné zdržování a partnery loví i na internetu!

Na hraně zákona

Na internetu se Lucie v devatenácti seznámila i s mladíkem, kterému v té době ještě nebylo ani patnáct. Jak vyprávěla Thomasovi Kruchinovi, vše prasklo, když se mladík dlouho zdráhal přijet z Prahy za Lucií do Pardubic. Pak pozval Lucii na oslavu svých sedmnáctých narozenin. Když přijela do Prahy, dozvěděla se, že její objekt zájmu slavil teprve patnáctiny! Problémům se zákonem unikla jen o fous...  

Video
Video se připravuje ...

Thomas vyvzpovídal Lucinku o sexu s 15-letým! Prima FTV

Sex ve třech…a s agamou?!!

„Měla jsem i sex ve třech. S přítlem a kamarádkou,“ odrovnala Lucie soutěžícího Mirka. Ten nespoutanou cvičitelku šelem psovitých okamžitě konfrontoval s dotazem, jestli měla sex se zvířaty: „To by mě ani nenapadlo, takovou úchylku nemám, že bych třeba vzala agamu a..,“ červenala se zaskočená Lucka.

Fotogalerie
6 fotografií