Manželka Maruška během pořadu sice několikrát říkala, že by neměla problém od manžela odejít, ale že s ním zůstává kvůli dětem, které si to přáli. A neopustila ho ani rok po natáčení.

„Ono se jednoduše řekne, aby člověk odešel, ale když v tom jsou děti, je vám padesát a máte dvě hypotéky, všechno je mnohem složitější. Výměna u nás eskalovala v ještě horší krizi – první měsíc muž bydlel v altánku na zahradě a vůbec s náma nemluvil. Pak se sice vrátil do domu, ale půl roku to bylo těžké. Nakonec navštívil psychologa a trochu se zklidnil. Je ale otázkou, co způsobí odvysílání – z ukázek byl nervózní a čekám pořádnou bouřku. Bojím se, co se stane,“ děsila se ještě ve čtrvtek Maruška, když se jí Nedělní Blesk zeptal, jak soužití s manželem po rvačce vypadalo.

Po pátečním odvysilání jejich dílu už se k ale Výměně vracet nechtěla: „Omlouvám se, ale měla jsem velmi krušnou noc.“ V druhé SMS dodala: „Ale jsem v pořádku. Muž je sice deptač, ale má své hranice, které nepřekročí, to bych tu vážně nebyla.“

To Dominika, která byla nucena s Mirkem prožít jen několik dní, Maruščino setrvávání v už tak rozbité rodině, absolutně neschvaluje. "Nechápu Marušku, že s ním zůstává – je hrozně šikovná, uživila by se i bez něj. Možná už jí tak srazil sebevědomí, že si nevěří," řekla.

Připomeňte si bitku mezi Mirkem a Lubošem v páteční Výměně manželek:

Video
Video se připravuje ...

Ve výměně manželek došlo ke rvačce Video - TV Nova

Fotogalerie
11 fotografií