Nová řada SuperStar včera odvysílala teprve druhý díl, ale diváci jsou znechuceni už teď. A nebojí se to vyjádřit na sociální síti Facebook. Vadí jim příliš nápadné a chvílemi i trapné chování porotkyně Ewy Farny.

V prvním díle se zpěvačka polila studenou vodou a z castingu si udělala soukromou seznamku. V tom druhém zase šokovala diváky, když na jednu soutěžící zatřásla svým poprsím. Jinému adeptovi na českou superstar zase chtěla předvést, co je to šoumenství, a tak vyskočila na stůl a začala tančit. Záhy z něj zase skočila dolů. Před jedním soutěžícím se dokonce schovala pod stůl, aby nemusela slovně hodnotit jeho výkon.

Bohužel Ewa svým chováním diváky od televizních obrazovek odrazuje. „Farna by tam vůbec neměla být. Je to ještě dítě, které se předvádí a myslí si, že je nejlepší. A ty ksichty, když tam přijde nějaká holka, děs. Vůbec tam nesedí, je trapná,“ komentuje slečna na Facebooku.

I ostatní fanoušci pěvecké soutěže s výběrem porotkyně nesouhlasí. „Apeluji na TV Nova a vedení, ať udělá se slečnou Ewou pořádek a trochu jí promluví do duše. Totiž jiné porotkyně měly šarm a nakonec i daleko více zkušeností, ať ve zpěvu nebo v šoubyznyse jako tato mladá puberťačka a další věc je, že tímto svým vystupováním potápí i pana Soukupa a pana Haberu - kteří umí být také tvrdí a neústupní, ale nedělají takové nesmysly a klukoviny - či lépe slečnoviny jako ona,“ napsal jeden z fanoušků.

Divačka Ester (15) si o výstupech Farné myslí toto: "Ewa Farna je fakt trapka. Neustále na sebe strhává pozornost, balí pěkný kluky a na hezký holky se šklebí. Nenechá si ujít příležitost, aby se neprošla po studiu a předvedla se "v plné kráse". Chová se jak puberťačka a ne jako spravedlivá porotkyně. Některé dobře zpívající soutěžící úplně zamázne a nedá jim šanci. "

Fotogalerie
14 fotografií