Moderátorka o své minulosti opět promluvila zřejmě proto, aby zvýšila zájem o reality show Farma, kterou uvádí. Prý to bylo naposledy.

"Snad nejhorší okamžik, na který vzpomínám, bylo, když se Samuel narodil a já potřebovala další dávku. Přemluvila jsem sestřičku v porodnici, abych si mohla se třiceti stehy zajet domů. Nalhala jsem jí, že se něco přihodilo v rodině, a přitom jsem si potřebovala dát heroin," svěřila se Super.cz Tereza, která před několika měsíci opustila partnera a otce dcery Natálky Jiřího Chlebečka. Otcem syna Samuela je František, který jí v roce 1991 přivedl k tvrdé droze.

Pergnerová po čtvrtém detoxu už několik let abstinuje a je přesvědčená, že boj s heroinem definitivně vyhrála.

Moderátorka také promluvila o krizovém vztahu s expartnerem Jiřím Chlebečkem. Přestože se kvůli němu dostala do kritické situace (Kvůli němu se Tereza ocitla bez střechy nad hlavou a útočiště musela se svými dvěma dětmi hledat u maminky), stále ho miluje.

"Muži lžou, ale milujeme je," krčí rameny s tím, že na Chlebečka nezanevřela, stýká se s ním a v budoucnosti s ním stále počítá. "Jsem monogamní typ, neměla jsem mnoho mužů. A nelze zahodit spoustu let života," dodala.

Fotogalerie
6 fotografií