Ještě den před vášnivou nocí však bylo všechno jinak. Blondýnku Natálii nabízel Rocky soutěžícímu Tomášovi. Nakonec si ji však nechal a dvojice prožila v ráji žhavý sex.

Nechtěl ji, ale nakonec si ji nechal

V Dominikánské republice jde do tuhého, a proto přicházejí na řadu pořádně drsné praktiky. Rocky, který až dosud patřil mezi méně výrazné muže v Hotelu Paradise, se stává hlavní postavou děje.

Rocky chtěl nejprve s Tomášem udělat výměnu a zbavit se v páru Natálie, která ho podle jeho slov nepřitahovala. "Já například sedím, dívám se na ni a úplně sám sebe přesvědčuji, aby se mi líbila," prohlásil Rocky. Přitom ale neuběhlo ani 24 hodin a vyspal se s ní! Na usmiřovací sex se podívejte na exkluzivním videu.

Fotogalerie
5 fotografií

Dvojice si užila divokou noc, která však nebyla o společném klábosení. Na řadu přišly něžnosti, polibky a nakonec vášnivou noc zakončil pár sexem. To přiznal otevřeně i Rocky a ostatní šokoval svou upřímností. "Když jsme si to vyříkali, tak mě začala provokovat a ... normálně se to prostě stalo, jsme se spolu vyspali," dodal na závěr olomoucký donchuán. Zdá se tedy, že několik žhavých polibků od Natálie stačilo k tomu, aby Michal zapomněl na své záměry s výměnou a ponechal si sexy blondýnku.

O prvenství v sexu je však ještě před třemi týdny připravili Nela s Leem. Ti si společně užili vůbec první sex v Dominikánské republice. To, zda se vztah Rockyho a Natálie bude ubírat podobným směrem, ukážou nejbližší dny.