Jirka vypadá jako mouchy snězte si mě, ale když dojde na věc, stud z něj opadne raz dva. Dokud nedojde na sex...

Po dvou dnech strávených se Simonou a Ivanou už měl jasno, která z nich si získá jeho srdce panice. Simoně se svěří, že si ještě nikdy se ženou nedal pusu na pusu a že chce, aby ta první byla ona. Simona nadšeně přijme a při nesmělém polibku mezi nimi přeskočí jiskra. Ivana druhý den ráno u snídaně pozná, že boj o farmáře prohrála, a tak sbalí kufry a odjede.

Romantika v bazénu

Jirka a Simona pak prožijí den plný romantiky. Zajedou se spolu i vykoupat do bazénu, což je pro farmáře také první zkušenost - být se ženou jen v plavkách... "Simona v plavkách je krásná kočka, krásné plavky, krásná sukýnka... taková cudná, ve vší počestnosti..." pochválí svou vyvolenou Jirka. "Jirkovi se moc líbilo, jak ta voda nadnáší. Přemýšlí, že bychom se ve vodě i v budoucnu vzali, aby mě unesl!" smála se Simona.

"Každý okamžik, každý dotyk je tak vzácný, že já, ačkoli jsem zkušenostmi jinde, než Jirka si to upřímně užívám. Nemá smysl být hr!" svěřila se Simona, ale jak se zdá, zhasla se lampa a změnila názor.

Tanec a pak postel

Když se večer po krátkém tanci, kdy se Jirka rozparádil a Simonu málem uhnal kvapíkem, farmářka chystala jít spát, přišel jí dát Jirka pusu na dobrou noc. Jenže Simona zaútočila a snažila se farmáře přesvědčit, aby s ní strávil noc!

"Přála bych si, abys tu zůstal se mnou. Abys tu vedle mě ležel, abych se měla ke komu přitulit. Chápu, že by to na tebe bylo asi rychlé, tak tě k tomu nenutim, ale bylo by to fajn," začala opatrně Simona. "No, všechno to chce čas," vymluvil se Jirka.

Simona pochopila, že svému panicovi musí dát více času. "Tak mi tu aspoň nech něco ze sebe..." poprosila ho. Jirka se skoro nezmohl na slovo. Nakonec z něho vypadlo: "Třeba ponožku?" Takový romantický dar Simona asi nečekala, tak se začala smát. "Tak mi dej pusu radši jdi," řekla nakonec.

A co ostatní farmáři? Kdo koho třetí den reality show poslal domů? To se dozvíte už dnes na Prima FTV ve 21.20 hodin.

Fotogalerie
13 fotografií