Soutěžící Dagmar Horňáková se jako sexuální dračice prezentuje už od začátku soutěže. Hned na prvním setkání za indiánem sebevědomě k r á č e l a v červených kozačkách a na přivítanou mu vlepila pořádnou pusu. Sám farmář z toho nemohl chytit dech. „Bože, ta má obrovský sexuální náboj. Já ji chci jako favoritku, chci ji poznat blíž,“ řekl tenkrát blaženě Honza. Pak toho zřejmě litoval. Dáda totiž prý přijela na farmu jen kvůli sexu, a kdyby jí farmář nedopatřením hned první den nezlomil dvě žebra, zřejmě by jí neunikl. Teď by Honza ale koukal! Dagmar totiž nafotila sérii aktů v bílém spodním prádle a podvazcích. Na snímcích se tváří jako svůdná hříšnice.

Mladší a odvážnější

Druhou favoritkou indiána byla dvaadvacetiletá Jana Pugnerová, která by stejně jako sokyně Dáda určitě zabodovala v reality show Hotel Paradise. Mladičká Jana ještě přitvrdila a na černobílých fotkách podrobně odhalila i detaily svého těla. Nevynechala ani erotické pomůcky. Prezentuje se asi ráda. Na sociální síti má totiž několik aktů, na kterých ukazuje své poprsí.

Fotogalerie
5 fotografií

Honzovi se na Janě líbily její rty. „Já jsem si tě vybral podle pusy. Máš krásné rty. Řekl jsem si, tu chci. Úplně cítím, jak to mezi námi jiskří. Dej mi pusu,“ lichotil indián na začátku soutěžící. Nakonec se láska nekonala a podle informací Blesku se Jana vyspala s druhým farmářem Michalem.

K pornofotkám se vyjádřila pouze Dagmar. „Tuším, že v tom má prsty expřítel. Rozešli jsme se ve zlém a on se mi teď mstí,“ řekla Blesku. Televize Prima, která pořad vysílá, se od jejich počínání distancuje. „Případná minulost účastnic spojená s erotikou není nic, co by je z reality show diskvalifikovalo,“ řekl Blesku Václav Mazánek z Primy