Kolem show Farmář hledá ženu je pořádně rušno! Ve čtvrtek všechny zasáhla sebevražda Oliny Řebíčkové (†41), která se v soutěži ucházela o srdce indiána Honzy Pokorného (47).

A hned druhý den se Blesku ozval čtenář s nečekanou informací. „Honza se za měsíc žení,“ prozradil. Reality show farmářovi jednu ženu vzala a druhou zase přivedla do cesty.

V průběhu natáčení indiánovi sice do oka nepadla ani jedna z nabízených farmářek, se snoubenkou Renatou Abtovou se však Pokorný zná delší dobu. Randit s ní ale začal až po dotočení show.

A v dubnu se Renata stane jeho čtvrtou manželkou! Navíc indián už ani žádným farmářem není, protože ranč nechal dceři a přestěhoval se do Prahy za svou budoucí ženou...

Seznámili se přes internet

Díly, které televize Prima vysílá, jsou předtočeny a Honza si v nich svou ženu teprve hledá. Od té doby však uplynul už rok a indián tu pravou našel. Jeho vyvolenou se stala Renata Abtová.

„S Renatkou jsem se seznámil před třemi lety přes internet,“ prozradil Blesku farmář. Pak točil reality show, jenže v hledání lásky úspěšný nebyl. A když odjel na romantický víkend do Prahy, tak si s Renatou zašli na kafe.

Padli si hned do oka a svou lásku vůbec netajili. Renata dokonce na svém profilu zveřejnila fotku, na které se s indiánem líbají. Oba to myslí vážně, jelikož se chystají učinit životní krok – sňatek.

„Renata a Honza se budou brát koncem dubna. Plánují malou svatbu s uzavřenou společností a pozvali asi deset lidí,“ prozradil Blesku čtenář s tím, že on bude jedním z hostů. „Jako svatební dar dostanou velký obytný přívěs a hned druhý den odjíždí na líbánky do Francie,“ dodal čtenář.

Farmář se však ke svému velkému dni nevyjádřil. I kdyby chtěl, tak nemůže. Je totiž vázaný smlouvou a porušil by pravidla reality show. Jedno je však jisté, je to velká láska. Honza ranč přenechal dceři a odstěhoval se za svou vyvolenou do Prahy.

Farmář sbalil vrcholovou manažerku

Pro svůdce a dobrodruha to tedy bude už čtvrtá svatba. Ale manželku si vybral dobře!

Budoucí paní Pokorná totiž není žádná tuctovka. Je bývalou výkonnou ředitelkou organizačního výboru lyžařského mistrovství světa. Mezi ní a prezidentkou Kateřinou Neumannovou to však prý skřípalo, a tak Abtová odešla.

Léta se pohybuje ve vrcholovém managementu světových i českých společností. Má také zkušenosti z pořádání mistrovství Evropy v golfu v Karlových Varech.

Fotogalerie
4 fotografie