Svatba se konala loni v květnu na Žofíně v Novohradských horách, jen kousek od Hájkova statku. Adriana se vdávala v šestém měsíci těhotenství. Miminko přišlo na svět v září a pyšný otec ho pojmenoval po sobě - Petr.

"Syna si moc užíváme, Petr je vzorný otec, jsme všichni moc šťastní," netají se Adriana, která o lásku svého muže neskutečně bojovala. Vlasatý farmář měl totiž krátce před Adrianou románek s Johanou, která v reality show rovněž bojovala o srdce Petra.

Když Johana zjistila, že je mimo hru, tak se rozhodla zamilované dvojici jejich lásku znepříjemnit. Několik dní jim na Petrově statku dělala křena. Sledovala jejich polibky, objetí, a i to, jak se váleli v trávě. Nakonec sama pochopila, že u Petra skončila, sbalila si kufry a vrátila se domů do Českých Budějovic.

Petr s Adrianou si užívají lásky i po skončení reality show. Společně se zabydleli na Petrově farmě a po kruté zimě oznámili, že březí nejsou jen jejich ovečky, kobyly a kozy, ale i Adriana.

Dočkáme se podobného happyendu i v druhé řadě, kde bude svou vyvolenou hledat pět farmářů? Již brzy vám všechny účastníky představíme.

Fotogalerie
11 fotografií