Tatínek Petr odvede na pokoj maminku Jitku, ta totiž vyhrála ve sportovním dnu masáž. Petr tak masíruje ostošest, jen ho mrzí, že se mu Jitka neukázala i zepředu. Navíc se Jitce svěří, že k ní cítí jisté sympatie. Jitka si tak začne na Petra pomýšlet, jenže večer se v něm hrozně zklame. Protože to samé říká i mamince Andree.

Andrea navíc dorazí do hotelu pozdě. Petr je ale rád i tak, nabídne jí společnou večeři a popíjení u sklenky vína. Andrea se Petrovi svěří, že se jí stýskalo. Po chvíli už se oba drží za ruce. Na tatínkovi je vidět, že už má mezi maminkami svou velkou favoritku, a zapomíná, že prožil intimní chvíle u masáže s Jitkou.

Když ke stolu, kde Petr sedí s Andreou, dorazí ostatní maminky, strhne se sprška výčitek. "My jako pipiny mu přineseme k narozeninám dort a on už tady vesele popíjel vínečko. Po tom, co předvedl před hodinou se mnou u tý masáže," řekne na kameru téměř se slzami v očích z Petra zhrzená maminka Jitka.

Nevšiml si dortu a nazval maminky bandou

Petr si navíc nevšiml dortu, který sebou maminky přinesly. "Co jste to sebou přitáhly?" Ptá se Petr. Své faux pass vysvětlí tím, že jsou maminky taková banda, že se lehce při jejich příchodu dá něco přehlédnout. "Takže jsme banda slepic, jo?" Oponují mu naštvané maminky.

"To, co Petr předvedl, to může udělat jen bezpáteřní krysa," nebere si servítky jedna z maminek. "Musím asi leccos přehodnotit, každé zklamání bolí, nejsem tak silná, jak se zdá," svěří se na kameru zklamaná Jitka.

Jak celá situace nakonec dopadne, se dozvíte už dnes večer od 21:20 na TV Prima v pořadu Hledá se táta a máma.

Fotogalerie
10 fotografií