Vše se zdá jako romantická idylka. Honza vezme Nikol na písčitou pláž, aby si mohli užívat pár společných chvil a jít se vykoupat do moře. Jenže příjemná situace se zvrtne v otřesný zážitek, alespoň pro Nikol.

Nikol tvrdí, že Honza v moři onanoval

"Na pláži jsme se s Honzou dostali na téma sex a prostě jsem měla dojem, že to nějakým způsobem Honzu vzrušilo natolik, že mi v jednu chvíli přišlo, jako by si tam pod vodou prostě dělal dobře," řekne se studem ve tváři Nikol. Svůj zážitek pak ještě dlouze začne rozebírat a řešit. Je vidět, že zážitek Nikol velmi psychciky rozhodí.

"No je možný, že se Honza neudržel, ale chlap by to měl mít, když o holku stojí, tak trochu na uzdě, tyhle svoje choutky, to by se mělo dít až v nějaké určité fázi a on se takhle projevil a mě to hrozně od Honzy odpudilo, uvidíme, jestli to dokážu vůbec vstřebat."

Nepříjemnou situaci s Honzou probrala i máma Petra

Honza si po koupání všimne jisté odtažitosti Nikol a tak začne vyzvídat u mámy Petry. Ta o celém incidentu v moři ví, protože se jí Nikol na pokoji svěří. Petra o tom sice věděla, ale Honzovi to přímo neřekla. "Když sem Nikol přijela tak byla hodně načatá, že by tě chtěla, ale že neví a pak se něco asi stalo, protože ona přišla a jednoznačně řekla ne, já ho nechci. To byl tak zásadní obrat, že mě to překvapilo, co se mohlo tak hrozného stát," řekne Honzovi Petra.

Honza vůbec nechápe o co jde. Sám si žádné chyby není vědom a netuší, proč se od něj Nikol z ničeho nic odtáhla. "Prostě jsem to prokaučoval, že jsem na ní nešel dost razantně, je mi líto, že to takhle zatím dopadá, zkusím s Nikčou promluvit a urovnat to, ale opravdu netuším, co jí mohlo tak rozhodit," řekne Petře Honza. Petra si zase myslí, že tím co udělal si to u Nikol pěkně zavařil. "Myslím, že Honza udělal fatalní chybu, kterou už asi nevrátí zpátky."

To jak to celé nakonec dopadne a co řekne na vznesené obvinění táta Honza se dozvíte ve čtvrtek večer na TV Prima od 21:20 v reality show Hledá se táta a máma.

Fotogalerie
6 fotografií