Blesk zjistil, že moderátorka proti bílým minišatům s hlubokým výstřihem velmi protestovala, ale nikdo ji nebral vážně. Teď to má ale dohru. Po módním přehmatu vedení televize ukázalo stylistům dveře. „Tento model se na macatou figuru Tiny nehodí, její sex-appeal rafinovaně neprodává, naopak mu dává jistý punc vulgaritou zavánějící animálnosti,“ kroutila hlavou nad outfitem Tiny módní expertka Františka Čížková.

„Odhalovat v krátkých sukýnkách stehna a sázet na bujné vnady v příliš hlubokém výstřihu mi přijde nepatřičné a laciné. Prostě nevkusné a s formátem soutěže, jakou je SuperStar, až neslučitelné,“ nenechala na Tině Čížková nit suchou.

Proti výstřihu Tina bojovala

I samotné Tině při oblékání do bílých kozaček a upnutých sněhově bílých šatů došlo, že to není to pravé ořechové. „S tím ohromným výstřihem jsem chvíli bojovala, ale pak už jsem si musela zvyknout,“ přiznala zpěvačka, která svými bujnými vnadami zhypnotizovala moderátorského kolegu Leoše Mareše.

Slovenská televize Markíza už podnikla kroky, aby se nic podobného neopakovalo. „Od semifinálových kol se o styling moderátorů budou starat jiní stylisté,“ prozradila PR manažerka Miroslava Labašová.

Fotogalerie
1 fotografie