"Chtěl jsem vedle tebe růst, chtěl jsem ochranu po mém boku, proč jsi mojí mámu bil přede mnou? Proč si se na mě vykašlal a šel za jinou?" zpívá ve skladbě List otcovi Rytmus, který se vlastním jménem jmenuje Patrik Vrbovský.

O svém problému s otcem slovenský nejúspěšnější raper velmi často a otevřeně mluví. "Se svým tátou jsem se setkal asi třikrát v životě, naposledy to bylo před rokem v březnu. Zjistil jsem, že on nemá vůbec žádný zájem. Ve skladbě List otcovi jsem se chtěl ze svých pocitů vypovídat a hlavně říct jak mě s..e, že na mě kašle. Tak jak to v písničce říkám, je úplně od srdce a je to pravda."

"Kde jsi byl když jsem začal dělat první kroky? Už tehdy jsi věděl, že tě roky neuvidím, vzdal jsi se toho, co jsi sám stvořil, nevím jak to mám chápat, jsem tvůj syn nebo omyl," vyzpívává se Rytmus.

Nehorázně sebevědomý chalan!

Kdo by takhle upřímnou zpověď čekal od drsného a neuvěřitelně sebevědomého rapera, který si před ničím a nikým nebere servítky?

"Jsem osobní ve spoustě skladeb, dá se říct, že na tom jsem si založil kariéru," netají se úspěšný muzikant, který do poroty usedl vedle Heleny Zeťové, Paľa Habery a Gábiny Osvaldové. A proč Rytmus, který se často do SuperStar navážel, kývl na nabídku komerčních televizí Nova a Markíza?

"Mám vlastní vydavatelství, pět alb, která jsou nejprodávanější, moje skladba Príbeh byla nejhranější na Slovensku a v Čechách, vím jak dělat hity, mám dobrou image a mám nejlepší klipy, takže vím jak má vypadat SuperStar. Proto jsem do toho šel," říká Rytmus.

Tak to se soutěžící v SuperStar mají na co těšit. Protože přesvědčit tohoto nehorázně namistrovaného frajírka, že mají talent, bude hodně těžké.