„Červenec byl na kšefty špatný, nebyly koncerty ani vystoupení na akcích. Už teď mám plný diář a díky společnému videoklipu s Robem hodně účinkování na Slovensku. Před několika dny jsem se slovenským  klavíristou Eugenem Botošem natočila písničku na jeho nové album,“ pochlubila se Blesk.cz mladičká zpěvačka.

Na otázku, zda si za měsíc stejně jako její kolegyně Markéta Konvičková vydělá sto tisíc korun, odpovídá: „Určitě a někdy je to i víc. Podobné to má i Jan Bendig. Ale tím nechci říct, že nevystupuji na charitativních akcích, naopak, velmi ráda pomáhám tam, kde to potřebují.“

Bagárová ukončila základní školu a v září nastupuje na střední umělecko-manažerskou školu. Při škole by chtěla zvládnout natočit singl s videoklipem a posléze debutové album a další desku.

Jsem stále nezadaná

I když Monice na její facebookovou stránku denně píše spousta ctitelů a zve ji na rande, je stále nezadaná. „Je těžké poznat kluka, co chce se mnou chodit, protože mě má rád, a ne proto, že jsem Monika Bagárová. Myslím, že to je problém všech mých kolegů ze SuperStar,“ míní zpěvačka, která stále na toho pravého čeká. „Prvního kluka jsem měla ve čtrnácti letech. Ale vzhledem k tomu, že to byla láska přes internet, tak se o pravé lásce mluvit nedá,“ usmívá se Monika.

A jak by měl ten pravý vypadat? „Na vzhledu mi vůbec nezáleží. Hlavně by to neměl být namyšlený blbeček. Měl by být chápavý a tolerantní,“ říká Bagárová.

Fotogalerie
5 fotografií