Půl roku od tvrdé kritiky, kterou na její adresu při castingu pronesla porota soutěže Česko Slovenské SuperStar, zhubla Radka Semivanová úctyhodných 32 kilo. A v hubnutí, s nímž Radce pomáhá specializovaná firma, hodlá pokračovat.

„Věřte mi, že jsme to s Radkou mysleli dobře. Je dobře, že naše narážka na její obezitu jí při vší ublíženosti dohnala k rozhodnutí, něco se sebou dělat,“ vrátila se k sestřihu castingu Dara Rolins.

Radky Semivanové se urážející komentáře Paľa Habery a Marty Jandové dotkly tolik, že dokonce zvažovala žalobu. Nakonec si to ale rozmyslela a raději na sobě začala makat.

Radka Semivanová na sobě tvrdě pracuje. Několikrát týdně chodí do fitka a pravidelně se stravuje. Už zhubla 32 kilogramů!
Autor: archiv Radky Semivanové
Radka ze SuperStar drží dietu! Chce shodit 70 kilo!

„Hodně mě to překvapilo,“ přiznala Darina. „Je super, že cílenou dietou tolik shodila. Udělala něco pro zdraví i sebevědomí,“ dodala zpěvačka, která moc dobře ví, že skvělá postava není zadarmo. Sama hodiny tráví intenzivními tréninky, ať už ve fitku, nebo v bazénu. „Kritika nakonec skončila happyendem,“ řekla Blesk.cz Dara.

Marta Jandová se bavila na účet zpěvačky s nadváhou
Autor: repro TV Nova
Sprosťáci v porotě uráželi obézní zpěvačku

„Nikomu z nás pochopitelně není nic do toho, jak druhý vypadá, jsou to jeho kila, jeho zjev. Radka nešla na casting modelky, ale na konkurz do SuperStar. Jistě, existují i excelentní zpěvačky při těle. Ale také si nebudeme nalhávat, že zjev má v showbyznysu na popularitu vliv. Lidi chtějí idoly,“ dodala Dara, která nejen v Česku platí za ženu udávající trendy.

„Dělám to hlavně pro sebe. Cítím se skvěle,“ svěřila se Blesk.cz Radka a zároveň přiznává, že začátky rozhodně nebyly jednoduché. V plánu má shodit dalších téměř 40 kilo a pevně věří, že se jí to podaří.

Fotogalerie
7 fotografií