Na Slovensku o něj není takový zájem, jako u nás. Miláček mnoha fanynek by tak neváhal opustit pronajatý bratislavský byt a kvůli práci se odstěhovat do Prahy!

"Opravdu je o mě větší zájem u vás v Čechách, tady na Slovensku mám taky své příznivce, ale nejvíce fanoušků tvoří převážně Češi," svěřil se Blesku.cz nadaný zpěvák.

I pracovní nabídky dostává Miro hlavně od českých producentů. Na Slovensku sice má domluvená vystoupení, ale tolik jako z Čech jich není. „V únoru a v březnu mám asi deset akcí a z toho šest je českých, je to tak“ prozradil Šmajda.

Dokonce by kvůli lukrativním nabídkám přerušil na delší dobu studium a odstěhoval by se do Prahy. "Ano je to hodně reálný, našel bych si v Praze byt a přerušil školu, vždyť studovat můžu i v důchodu!" řekl nám se smíchem Miro.

Zatím Miro pendluje mezi Košicemi, Bratislavou a Prahou. To, že se chce pěvecké kariéře věnovat naplno myslí opravdu vážně. "Vše půjde stranou, chci dělat hudbu na maximum, zrovna teď mám na škole přerušený semestr, kvůli koncertům, které mě čekaji v únoru a v březnu,"

Když je Miro kvůli vystoupení v Praze, tak přespává u své sestřenice „Zatím mi to tak vyhovuje, většinou se nezdržím víc jak dva dny, takže by se mi to zatím nevyplatilo, mít v Praze svůj podnájem, ale do budoucna kdo ví," uzavírá sympatický zpěvák.