Tomu, že Chodúr v SuperStar porazí Slováka Mira Šmajdu (21), věří osmdesát procent českých sázkařů. Jeden z nich dokonce na Martinovo vítězství vsadil 200 tisíc korun v kurzu 1,5:1!

Jen v sázkové kanceláři Tipsport zatím přijali na Chodúrovo vítězství sázky ve výši 1,5 milionu korun. „Už finálová kola začínal jako favorit. Svoje postavení teď potvrzuje,“ řekl Blesku Michal Peterka z Tipsportu. Současný kurz, ve kterém si lze u Tipsportu na Martina vsadit, je 1,5:1.

„Nejvyšší sázka na Chodúra, kterou jsme u nás přijali, je sedmdesát dva tisíc na jeho vítězství. U nás jde o nejvyšší sólo sázku v letošní SuperStar,“ dodal Peterka. Ještě více si na vítězství Martina vsadil další Čech v sázkové kanceláři Fortuna. „Bylo to dvě stě tisíc v kurzu 1,5:1. To znamená, že sázkař v případě Chodúrova vítězství získá 300 000 korun,“ řekl Blesku Petr Šrain z Fortuny.

Obdobně to vypadá i v sázkové kanceláři Chance (kurz na Chodúrovo vítězství 1,35:1). Jak Blesk zjistil, právě sem se během pátečního dopoledne nahrnulo extrémní množství lidí sázejících na Chodúrovo vítězství v SuperStar. „Jsou to lidé, kteří u nás nikdy dřív nesázeli,“ řekla Blesku pracovnice jedné z pražských poboček této kanceláře. „Sázející věří více na vítězství Chodúra,“ potvrdil Blesku i Ondřej Rajšner ze sázkové kanceláře Chance.

A co na to Martin Chodúr? „Jsem z toho v rozpacích,“ řekl včera Blesku.

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz

Stahuj písně ze SuperStar!
Autor: Blesk.cz

Fotbal na Facebooku