„Pan Gott byl skvělej, je to hrozně milý a sympatický člověk,“ řekla Blesku vesele Dominika Stará (16). „Jsem dnes hodně unavený, ale setkání s Gottem mě úplně probralo,“ svěřil nadšeně Miro Šmajda (20).

Soutěžící přijeli v úterý kolem poledne do Prahy, ubytovali se v hotelu Aria a celé odpoledně nacvičovali s Gottem písničky na nedělní finále. To bude patřit hitům Mistra, který písničky pro soutěžící vybíral a sám se i přímého přenosu v Bratislavě zúčastní. Večer pak všech šest finalistů povečeřelo s Českým slavíkem v luxusním Pálffyho paláci. Před sváteční večeří Blesk finalisty navštívil v hotelu, ve kterém jednu noc v Praze strávili.

Fotogalerie
4 fotografie

Od finalistů SuperStar si Karel Gott odskočil do Solidní nejistoty na křest knihy Zlatý hlas z Prahy, kterou napsali redaktoři Blesku Michaela Remešová (40) a Dalibor Mácha (49). Kniha je určena i pro německé čtenáře. Kmotry české verze se stali Lucie Bílá, Felix Slováček a Michal Horáček.

„Pohřbili mě stokrát a já stokrát vstal,“ zarecitoval Gott kus textu, který mu napsal Horáček. Pak Slavík dodal: „Nechci už ty, co mě nemusí, o ničem přesvědčovat. Budu zpívat pro ty, co mi fandí. Ujišťuju vás, že jsem ještě všechno nezazpíval,“ slíbil Karel.

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz

Stahuj písně ze SuperStar!
Autor: Blesk.cz

Fotbal na Facebooku