Introvertní slušňák, který vždy starosvětsky zdravil, to na jevišti pěkně rozpálil. Učitelé navíc netušili, co má v hrdle. Na Janáčkově konzervatoři studuje klarinet a s tímto nástrojem v ústech se zpívá špatně.

„Máme čtyři sta padesát studentů, ale Martin se mi vryl do paměti od začátku. Vždy slušně zdravil jako ze staré školy,“ prozradila ředitelka konzervatoře Soňa Javůrková. Když jej kvůli soutěži uvolňovala z výuky, netušila, co všechno v něm dřímá. I když konzervatoř navštěvuje pátým rokem, sólově zpívat ho zatím nikdo neslyšel. „Je to precizní hráč, vystupuje v symfonickém a dechovém orchestru, ale ve zpěvu je samouk. Nevěděl jsem, jak dobře na tom je,“ kroutil hlavou vedoucí dechového oddělení Vladislav Maceček.

Fotogalerie
3 fotografie

Vlna popularity, které se teď Martin těší, se pochopitelně dotkla i jeho školy. Konzervatoř, která se zaměřuje na klasiku a největší »modernou« je tady jazz, sice vychovala řadu talentů. Na poli populární hudby ji ale zatím nikdo neproslavil. Jediné, co může zástupce školy a žáky mrzet, je Martinova »izolace«. Minulý víkend se za ním do Bratislavy vypravila parta přátelů. Po vystání sáhodlouhé fronty se sice do arény dostali, kontakt s Martinem jim ale pořadatelé nepovolili.

Fotbal na Facebooku

Stahuj písně ze SuperStar!
Autor: Blesk.cz

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz