Tak to už vážně přehnala! Vyřazená finalistka SuperStar Ištvancová ve společném česko-slovenském chatu, který proběhl na Slovensku v Bratislavě v redakci TV Markíza, neodpověděla na jedinou českou otázku. Přitom Paulína byla dopředu poučena, že má střídavě odpovídat na otázky Slováků i Čechů. Odmítla však přítomnost redaktorky slovenského webu- cas.sk a během online rozhovoru si dělala, co chtěla - následkem toho bylo, že úplně ignorovala české čtenáře.

"Po celou dobu byla podrážděná a afektovaná. Takto arogantně se na rozhovoru ještě nikdo nechoval," popsal neuvěřitelné chování Ištvancové šéfredaktor Čas.sk Martin Pastierovič.

Nepochopitelné jednání Ištvancové se dá vysvětlit jedině takto - mstí se tím za vyhazov ze soutěže! "Jsem opravdu ráda, že jsem vypadla," řekla těsně po vynesení verdiktu Paulina. Jenže, vzápětí si neodpustila jedovatou poznámku na porotkyni SuperStar Daru Rolins. "Doufám, že se ti už teď bude dobře spát, Daro," řekla zhrzená šestnáctiletá zpěvačka. Právě Rolins předpověděla její vyhazov.

Fotogalerie
7 fotografií

Čtěte také:

Nechutná hra se smrtí babičky: Ištvanec řval z hlediště: Řekni to!

Paulína Ištvancová: Pohřeb babičky - sestry ji musely podpírat!

Fotbal na Facebooku

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz

Dnes v 17 hodin vystoupí všichni finalisté na Václavském náměstí při příležitosti koncertu k Pochodu za mír. Připravujeme pro vás ONLINE přenos přímo z Václaváku.