„Mám stejný názor. Mně by skutečně nevadilo, kdyby odešla,“ připojila se i Marta Jandová.

Paulína je podle Dary už pár kol nejslabší a kdyby nebylo jejího otce, který posílá hlasy, dávno by soutěž opustila. „Její tatínek je velmi čiperný. Možná se opět zapojí, zamíchá kartami a všechno bude jinak. Uvidíme,“ míní Dara.

Je také otázkou, jak na hlasující diváky zapůsobí nevkusná hra na city, kterou neprofesionálně předvedla moderátorka Adela Banášová při nedělním druhém finálovém kole. "Tak pověz všem, proč si dneska taková bez nálady," zeptala se Adela Paulíny, když dozpívala.

"Dnes ráno mi umřela babička," řekla smutně do kamery Paulína a na obrazovce se okamžitě objevil prostřih do hlediště a záběr na pana Ištvance.

Ovlivní to nějak hlasování diváků? Paulína je opakovaně kandidátkou poroty na vyřazení. Zatím jí to procházelo. Jak to bude dál? Nechme se překvapit.

Co se týče ostatních finalistů, tak Rolins tápe. „Vůbec netuším. Stýskalo by se mi po všech,“ netají porotkyně. Potom ale připouští, že by možná mohla vypadnout Markéta Konvičková (15). „Nemá jiskru, i když zpívá krásně. A není roztomilá, ani drsná, taková nijaká,“ konstatuje Dara.

Fotogalerie
7 fotografií

Podle Rolins je ve vyřazování hodně důležité, v jakém pořadí finalista zpívá. Minulý týden zpíval poslední Jan Bendig (15) a držel se na posledním místě až do druhého dne. „To je tak, lidé u televizní obrazovky nevydrží tak dlouho. U posledního finalisty jsou už unavení, moc nevnímají a potom nehlasují. Na svého favorita si vzpomenou až druhý den. To už ale mnoho hlasů uteče,“ vysvětluje Rolins.

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz

Fotbal na Facebooku