Druhý přímý přenos Česko Slovenské SuperStar se nesl opravdu ve svátečním duchu! Moderátoři ani porota nic neponechali náhodě a vyfikli se vskutku nedělně.

Jak to vypadalo v sobotu? Čtěte zde>>>

Karolína Majerníková (25) s písní Sway od Pussycat Dolls roztančila zbylých 11 semifinalistů. Co na to porota? "Cítil jsem se jako v Moulin Rouge," nezklamal Habera. Oběma dámám se to naopak líbilo. Zejména ocenily vizuální stránku celé věci. Kovový lesk upnutých legín dal vyniknout Karolíniným svůdným proporcím. Zřejmě proto Habera s Hejmou neutrousili kloudného slova...

Originální a svá Adriana Kopecká dostala od poroty opět takovou sodu, že se na jevišti rozbrečela. "Ty nemáš hlas," utrousila Darina Rolins. Není to přeci jenom trochu moc?

"Ty si na zpěvačku jen hraješ," šlehnul Paľo Habera směrem k Dominice Maščuchové (24). Chválu příliš nepěla ani Dara Rolins. Vše vyrovnal Ondřej Hejma, který byl s Dominičiným výkonem spokojený.

Hvězda castingů Monika Bagárová (15) píseň od R Kellyho I Believe I Can Fly poslala do nemocnice své sestře Natálce, která byla po operaci. Od kluků semifinalistů si vysloužila potlesk ve stoji. "Byla jsi skvělá jako vždycky," konstatoval Ondřej Hejma. Ani ostatní porotci nešetřili chválou. Emoce zapracovaly a Monika se neubránila slzám.

Tatínkova holčička Paulína Ištvancová (16) to na pódiu rozjela s písní Let's Get Loud od Jennifer Lopez. "Nudil jsem se. Bylo to pořád stejné," sepsul její výkon Paľo Habera. "Napadá mě jediné slovo: Karaoke," dodal. Hejma její poněkud nemastný neslaný projev potvrdil. "Nebylo to dobré," řekla jednoznačně Marta Jandová. "JLo na rozdíl od tebe neumí zpívat," shodly se na jediném komplimentu Dara s Martou.

Aneta Galisová (19) zazpívala písničku Teď královnou jsem já z muzikálu Kleopatra. "Místa v muzikálech pro tebe bude dost," měl hned jasno Ondřej Hejma.

"Úplně se mi to nelíbilo," začala s hodnocením podání písničky Môj bože od Kataríny Knechtové, kterou zpívala Lucia Láncošová (15). "Bylo to totálně falešné. A nejsi moje favoritka, nemám žádného favorita," zasadil úder kat Habera.

Dominika Stará (16) se do Česko Slovenské SuperStar přihlásila, aby slyšela názor Paľa Habery na její zpěv. První slova kritiky zazněla, Dominika i přesto byla spokojená.

Debbie Kahlová (16) si vystřihla píseň I Try od Macy Gray. Porotu dostala do kolen. "To je černá magie, co tady, holky, předvádíte," komentoval její výkon Ondřej Hejma. "Jste zabijáci," dodala Dara Rolins.

Patnáctiletá Markéta Konvičková si taktéž vybrala píseň od černošské zpěvačky. Song Umbrella od Rihanny byl velká výzva, ale s Markétou nikterak nezacloumal. To spíš Markéta s Rihannou. Marta Jandová na její adresu nešetřila superlativy, Paľovi Haberovi z dokonalého provedení spadla čelist. "Rovnou do lisovny a udělat z toho cédéčko," dodal. Ondřeji Hejmovi vyhrkly slzy a Darina? "Těším se, že tě uvidíme i příště!"

Něžná Nikoleta Balogová (17) si mezi jednotlivými slokami písně od Whitney Houston Saving All My Love For You vysloužila ovace publika. Co na to řekne porota? Dara s Martou chválily, pánové se zaměřili zejména na vysoké podpatky a droboučké chybičky. Publikum si ale jistě ničeho nevšimlo.

Dívčí kolo zahájila Leona Šenková (16) songem od Věry Špinarové. Porotci chválou rozhodně nešetřili. Leona je jednou z žhavých kandidátek na finalistku soutěže.

Generální zkoušku opanovala pohodová atmosféra. Postarali se o ni především mužští semifinalisté, kteří si svou premiéru odzpívali v sobotu a v neděli byli v klidu. Děvčata přípravu věnovala hlavně zevnějšku – vlasy, make-up, garderoba!

Fotogalerie
5 fotografií