22:50 Dnešní ONLINE přenos Blesk.cz skončil, děkujeme vám za pozornost. Jak se vám Talentmania líbí? Diskutujte pod článkem!

22:49 Příští sobotu nás čeká poslední semifinálové kolo a v neděli už odstartuje první kolo finálové! Těšte se!

22:46 Nejvíce hlasů od diváků dostala zpěvačka Dominika Puterová!

22:45 Podle sázkařů se absolutním vítězem s nejvíce hlasy stane Vanesa Kokyová nebo Dominika Puterová.

22:44 Do finále tedy postupuje tato pětice: Zpěvačka Dominika Puterová, tanečníci Lukáš s Noemi, akrobatka Eliška s dědou a zpěvačka Vanesa Kokyová.


22:42 Do finále postupuje skupina Gesto!

Hip Hopová skupina Gesto postoupila do finále
Autor: TV Nova

22:40 Odborníci překvapivě tipují na finále skupinu Kalinka.

22:30 Kdo postoupí do finále? Diváci svým skandováním jasně dali najevo, že chtějí ještě jednou vidět skupinu Gesto!

22:29 Suchánek upozornil na brýle skupiny Gesto v narážce na zpěvačku Naďu Urbánkovou, která nosí brýle s velkými černými obrubami. "Tak tohle byl trochu nepovedenej příklad," krotil Genzer Suchánka, aby si ze zpěvačky nedělal legraci.

22:27 Adele se ve skupině zalíbil vysoký chlapec v modré košili. Dokonce celou dobu sledovala jeho zadek! "Ne, na zadku nemáš žárovku, protože jsem ti na něj celou dobu koukala," přiznala na sebe Banášová.

22:26 Diváci skandují a tleskají ve stoje! Jedna tanečnice ze skupiny Gesto zatančila i se zraněným kotníkem.

22:23 Skupina Gesto tančí úžasný Hip Hop. Diváci se baví a dívky ječí.

22:19 "Já si myslím, že je dobře, že se důchodci neflákají někde u popelnic, nebo že nám neberou drogy, teda jako nám s Geňou," pronesl Suchánek na výkon taneční skupiny Kalinka, kde tančí i lidé v důchodovém věku.

22:17 "Já si vážím toho, že je to vaše ochotnicko skvělé, ale diváky to asi moc nepřiláká," řekla Banášová. Porotě se výkon taneční skupiny zrovna dvakrát nelíbil.

22:14 Za zvuků ruské lidovky tančí mnohagenerační skupina Kalinka. Zabrousí i na modernější notu? Starší diváci možná zavzpomínají na šedesátá léta.

22:12 Čeká nás poslední duel dnešního večera. Taneční skupina Kalinka a Gesto.


22:11 Do finále postupuje Vanesa Kokyová.

Vanesa Kokyová postoupila do finále
Autor: TV Nova

22:10 Podle odborníků na sázky postoupí Vanesa Kokyová.

22:07 Vanesa prozradila o čem zpívala. Nejprve o tom, že miluje chlapce, kterého jí ale rodina zakázala. Poté zazpívala na veselejší notu o tom, jak je zamilovaná do jiného chlapce.

22:06 "Myslím, že Vojtěcha s Veronikou rozneseš na kopytách," vzkázal Vanese Habera. K pochvale se přidal i Troška.

22:05 "Nerozumněla jsem ani slovo, ale moje duše absolutně souhlasila," vysmekla poklonu Vanese Banášová.

22:01 Na scénu přichází Vanesa Kokyová a zpívá cikánskou písničku.

21:48 Troška si stěžuje, že neslyší žádné české písničky. Duo zpívalo píseň z filmu Hudbu složil, slova napsal.

21:46 Knoflíčková a Kříž zazpívali pěkně, ale ničím diváky neoslnili.

21:43 Další duel večera: Pěvecké duo Veronika Knoflíčková a Vojtěch Kříž proti nim nastoupí mladá zpěvačka Vanesa Kokyová.


21:42 Do finále postupují tanečníci Lukáš Smolka a Noemi.

Noemi a Lukáš postoupili do finále.
Autor: TV Nova

21:32 Kdo postoupí do finále? Odborníci tipují mladý taneční pár Lukáše a Noemi.

21:30 Mareš děti trápí otázkou, jestli by spolu chtěli chodit. Leoši, kroť se! Na tohle mají ještě spoustu času. Stejného názoru byla i Adela. "No tak Leoši, netrap je," přeruší Mareše ve vyptávání Banášová.

21:29 Banášové s Haberou se výkon tanečníku líbil. Troška je zase pochváli za noblesu. "Jste profíci už teď, byly jste pusinky, jste zlatý," prohlásil Troška.

21:27 Mareš si z Adely dělá srandu kvůli jejímu příteli, který je tanečník. Prý se každý večer barví nahnědo, kvůli opálenému looku. "A já myslel, že celé noci proleží v sólárku," řekl pobaveně Mareš.

Noemi a Lukáš tančili jako profíci.
Autor: TV Nova

21:24 A už jsou tady mladí tanečníci Lukáš Smolka a Noemi. Noemi má na sobě velmi svůdné a sexy minišaty s třásněmi. Kdyby dívce nebylo teprve devět let, nebylo by na tom nic divného. Jenže tohle se vážně moc nehodí. Dvojice však tancuje velmi pěkně.

21:20 Genzer se Suchánkem jsou opět na pódiu a dělají zase blbiny. Suchánek Genzera na kolečkách odstrčil z pódia, ten tak velkou rychlostí sletěl dolů. Jenže vystoupení bylo dopředu připravené, protože Genzera zachránila od úrazu žíněnka.

21:18 Porota tanečníky z Berouna pochválila.

21:14 Do dalšího duelu vstupuje taneční skupina R.A.K. Beroun a mladí tanečníci Lukáš a Noemi s latino tancem.


21:13 Do finále postupuje akrobatické duo Eliška Součková a její dědeček.

Eliška ve vzduchu dokázala nemožné.
Autor: TV Nova

21:12 Odbornící sází na postup malé Elišky a jejího dědy.

21:10 Nejvíce z poroty byla číslem Magnetické lady nadšená Adela Banášová.

21:07 Suchánek zase ukazuje obnaženou hruď a zakrývá si bradavky lžicemi.

21:05 Mareš vzpomíná na svá školní léta. Zaujal ho plechový tác na hrudi Magnetické lady. Mareš ho na Jaroslavu několikrát z dálky hodil, jako když házel magnety na nástěnku. A opravdu, Jaroslava tác vždy přitáhla na svou hruď jako magnet.

21:03 Veškerou pozornost na sebe strhává Suchánek, který perlí svým tancem na Lady GaGu. Jaroslava na sobě udržela dva mobilní telefony a celý kus plechové mísy.

21:01 Co nám předvede Magnetická lady? Za zvuku Lady GaGy začíná tancovat. Její tanec vypadá dosti komicky. Nyní se přidává i Michal Suchánek, který jí na záda pokládá kovové klíče.

Magnetická lady a Suchánek tančí do hudby Lady GaGa.
Autor: TV Nova

20:52 Genzer se Suchánkem zase názorně ukazují, jak by u nich vypadala taková akrobacie. A Genzer už se válí po podlaze. Jak nápadité..

20:50 Banášová s Haberou se ale Elišky i dědečka ptají, jestli je Eliška ráda a jestli to nedělá z donucení. Na to dědeček Elišky odpoví, že jí to nevadí a nic nedělá proti své vůli. To se ale neslučuje s Eliščinou odpovědí.

20:49 "Jsi taková gumová, ale bylo to pěkné," prohlásil Troška.

20:47 Mareš se malé Elišky zeptal, jestli je v soutěži dobrovolně nebo příkazem. "Jsem tu příkazem," přiznala Eliška. "A co tréninky, nemusely by být tak často vid'," ptá se dál Mareš. "No nemusely," dodala Eliška.

20:45 Dědeček si vnučku v růžových šatičkách přehazuje ve vzduchu jako kus "hadru". Eliška ale drží stůj co stůj. Holubička ve vzduchu pro ni není problém.

20:42 Druhý duel bude mezi akrobatickou dvojicí V. Savenko a Eliška Součková (děda s vnučkou) proti Magnetické lady Jaroslavě Machové


20:40 Do finále postupuje Dominika Puterová (18).

Zpěvačka Dominika Puterová
Autor: TV Nova

20:39 Koho tipují odborníci na sázky? Dominiku Puterovou, tak uvidíme, jak hlasovali diváci.

20:31 Kdo postoupí do finále? Krásná Dominika nebo vokální skupina One Way?

20:28 "Vypadáš skvěle a zazpívala jsi tu písničku dokonale, kdyby byla Superstar, tak se dostaneš do první desítky úplně v pohodě," sdělil rozněžněle kat Habera.

20:27 "Mně se ta písnička nelíbila, ale celkově si mi byla příjemná, zpívala jsi krásně, i přesto, že jsi neměla žádnou sukni," řekla se smíchem Banášová.

20:25 Dominice to moc sluší. V krátkých černých minišatech jistě potěší mužskou část publika. Zpěv ale není tak blyštivý, jako její šaty. Místy slyšíme falešné tóny.

Dominika vsadila na blýskavé minišaty.
Autor: TV Nova

20:22 Maminka Dominiky Puterové se v medailonku dojetím rozplakala, jak je na svou dceru, která zpívá už od svých čtyř let, pyšná.

20:20 "Nemůžu si teďka dělat legraci, já jsem hrozně dojatej," řekl Suchánek.

20:18 Adele zase skupina One Way připomněla Vánoce. Ale v tom pozitivním duchu, ne že by se začala stresovat s nakupováním dárků, ale spíše se začala těšit na pohodovou vánoční atmosféru. "Moc mě to dojalo," uzavřela Banášová.

20:17 "Je to velmi pěkně harmonické, sedlo si to na zadek s tím podkladem a více jste si ladili, nevím, jestli se přes vás ještě někdo dostane," ohodnotil kladně Palo Habera.

20:13 Vokální skupina One Way vsází na americký gospel.

20:11 První duel večera One Way a Dominika Puterová.


20:09 Režisér Talentmanie Peter Nunéz má zítra 40. narozeniny, Leoš Mareš mu tak začíná zpívat Hodně štěstí zdraví... společně s publikem. Z reproduktorů se ozývá hlas samotného režiséra, který je dojatý a poděkoval za přání.

20:08 Že by měl Leoš Mareš stejnou kravatu? "Už čtyři lidé mě na to upozornili, tak jsem musel najít tu starou kravatu a ukázat vám, že není stejná," řekl Mareš v úvodu.

20:07 Dnes nás čeká hip hop se zraněným kotníkem, tak uvidíme, jak jim to půjde.

Fotogalerie
34 fotografií

20:02 Na jaká vystoupení se dnes můžeme těšit?

1) Magnetická Lady Jaroslava Machová
2) Domovská taneční skupina Leoše Mareše R. A. K. Beroun
3) Mladý taneční pár Lukáš Smolka & Noemi
4) Akrobatické duo dědečka s vnučkou V. Savenko a Eliška Součková
5) Půvabná zpěvačka Vanesa Kokyová
6) Pěvecké duo Veronika Knoflíčková a Vojtěch Kříž
7) Taneční soubor Kalinka
8) Break dance tanečníci skupiny Gesto
9) Mladá zpěvačka Dominika Puterová
10) Hudební formace One Way

20:00 Vítáme vás u ONLINE přenosu show Talentmania serveru Blesk.cz. Dobře se usaďte a bavte se s námi!