Mr.GS byli tentokrát kultivovaně usazeni na židličkách u stolku s bílým ubrusem. Příliš pohodlná sedačka z minulého dílu jim zřejmě nedělala dobře. Trochu rovného sezení na obyčejné židli jim jenom prospělo. Na vystudovaného tanečníka to působilo obzvlášť blahodárně. Téměř při hodnocení každého účastníka ze židle mrštně vyskočil (aby se zřejmě protáhnul) a zaimprovizoval na ty či ony taneční kroky – Jackson, folklor, cokoli.

Naopak Suchánek seděl na židli shrbený a jako zařezaný. Jen tak koukal, působil poněkud unaveně. Kruhy pod očima by vydaly i na olympijskou vlajku. Když nevěděl co říct, popíchl Geňu k tanečku. Když však už otevřel pusu, vždy to stálo za to! Pokud jste se na jeho průpovídky zaměřili, jistě vám neuniklo, že se všechny točily kolem jednoho tématu! Sexu!

Plodnost a kouzelná hůlka

Suchoš zahájil takříkajíc bez okolků. „Je tu těžký nemyslet na tu plodnost, jak říkáš Leoši. Když se sem podíváte, za námi nesedí ani jeden chlap,“ blaženě si pochvaloval Suchánek v samém začátku pořadu, jen pár minut po osmé hodině večerní! A hned sundal svou botu a nechal ji mezi slečnami kolovat. Reagoval tím na Leošovu poznámku, že podle velikosti boty se pozná jedna velice důležitá věc.

Když pak Mr. GS dostali poprvé slovo jako porotci – po vystoupení taneční skupiny Superhrdinovia (do finále nakonec nepostoupili – pozn. red.), jejich komentář na předchozí téma plynule navázal. „Tahle choreografie s židlí je dobrá, když ti nepřijde partnerka,“ hlásil Suchánek. Co si pod tím představoval, zůstalo naštěstí utajeno.

Další Suchošova perla přišla jen pár minut na to. Vystoupení kouzelníka s přezdívkou Magic Alex herce natolik uchvátilo, že si od něj chtěl vypůjčit jeho kouzelnou hůlku, která Alexe poslouchala na slovo. „Chtěl jsem tě poprosit, jestli bys mi na večer půjčil tu kouzelnou hůlku. Já jsem taky kouzelník. Až si tady se slečnou užiju, tak jí řeknu Zmiz!,“ chechtal se Suchánek a vinul se k jakési slečně z publika.

Ruce na prsa

Vrchol jeho bavičského ‚umu‘ přišel po vystoupení Martina Hauka, který předváděl akrobacii s letadýlkem na ovládání. Aby Mr. GS obměnil trochu hodnocení, chlapci se rozhodli, že místo sebe použijí dvě divačky. Ty se posadily na židle k stolku Mr. GS a Suchánek s Genzerem si dřepli za ně. Chytili je za ruce, mávali s nima a při tom pitvořili dívčí hlasy. Pak to přišlo.

Genzer rukama své dívky sáhl na její prsa. Suchánek nemohl zůstat pozadu, a proto nikoli také rukama své dívky jako Geňa, ale svýma rukama, sáhl na ňadra své dívky. Suchánek to provedl tak rychle, že se jen jeho snubák v té rychlosti zablýsknul! Blondýnka jen překvapeně zírala, na žádnou pořádnou reakci – jako třeba facku – se chudák nezmohla.

Jen doufejme, že takto nebude Suchánek pokračovat i při nedělním vysílání. Tentokrát by se mohl uchýlit k poněkud méně úchylnější zábavě, než předvedl v sobotu. Kdyby ne, někdo by si pak o něm mohl začít myslet, že se zasekl v roli pubertálního Karla Máchy z kultovního filmu Sněženky a machři…

Fotogalerie
7 fotografií