„Populární dvojice se dnes večer v Talentmanii objeví,“ potvrdila Nedělnímu Blesku mluvčí TV Nova Michaela Fričová.

Alena Šeredová skončila v show Talentmania po vzájemné dohodě. Podle zákulisních informací nebyli v TV Nova spokojeni s ohlasem televizních diváků na její působení v soutěži. Věří, že populární duo bavičů přitáhne k obrazovkám více diváků než unylá modelka postrádající vtip. „Jedeme do Bratislavy na Talentmánii. Co k tomu víc řict… Snad jenom rozum a cit,“ dodávají unisono oba baviči.

Fotogalerie
1 fotografie

Ukážou místo výstřihu pupky?

Svérázný humor Genzera se Suchánkem se už osvědčil v pořadu TeleTele, momentálně uvádějí show Mr.GS také na TV Nova. Televize tak sáhla do vlastních řad a přestala experimentovat s nejistými hosty zvenčí. Otázkou je, do jaké míry mohou Richard Genzer a Michal Suchánek do soutěže zasáhnout.

Jelikož dnes večer televize uvádí první přímý přenos, kde o postupu semifinalistů rozhodují svými esemeskami výhradně diváci, funkce porotců už není tak důležitá. „Úlohou poroty v přímých přenosech je glosovat výkony soutěžících. Jejich názory mohou ovlivnit to, jak budou diváci hlasovat,“ upřesnila Michaela Fričová. Vzhledem k tomu, že TV Nova nemusí jet podle žádné licence a pořad vytváří sama, může se ale ještě cokoli, včetně jmen porotců, dále měnit.