Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Haberovi haraší: Sexuální narážky na tanečnice!

/
  • Habera byl z tanečnic doslova paf.
    2. září 2010 ● 15:10

    Porotce Palo Habera (48) chytil druhou mízu. Ve čtvrtečním díle show Talentmania na TV Nova jeho mlsnému pohledu neunikla žádná krasavice. Nejvíce ho zaujaly tanečnice z Bratislavy.

    Ještě než se posadil do porotcovského křesla zaujala ho blondýnka v publiku. „Má dobré tričko, ta blondýnka co je nalevo,“ řekl hned Habera a jeho kolegyně Adela Banášová mu objev hned okomentovala: „Má pěknou postavu.“

    Sexuální narážky

    Ale Habera si neodpustil další sexuální narážky k dívce. „Zdá se to být hodně dobré, len tak som sa zamyslel,“ dodal Habera, kterého z přemítání o neznámé krásce vyrušilo sexy taneční číslo slovenské dívčí skupiny Sabrosura. To jindy porotce Kata vydráždilo na nejvyšší mez a okamžitě se vrhnul po hlasovacím zařízením, aby skupinu poslal do dalšího kola.

    Moje smysly jsou otupené

    „Mě to nezajímá co tancujete, já to neposlouchám moje smysly jsou otupené, sice mi mozek právě teď nefunguje, ale nějaká část mi ještě funguje,“ přiznal bez okolků Habera. Jeho náhlý nával touhy ale nechápali ostatní porotci. „Sodoma, gomora,“ dodal jen Zdeněk Troška. Adela Banášová se jen slečen zeptala, jestli jim náhodou nechybí k jejich tanečnímu výstupu tyč. Porota ale slovenské dívky poslala do bojů o další kola.

    Fotogalerie
    4 fotografie

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 16

anjelik: zkrat.:Palo Habera si zarobi na spievanie dost moj mily.On nemusi si zarobit na porotcovanie.Za spievanie ho to dost uzivi.A za tych viac ako 20 rokov ma zarobene moj mily zkrat.Tak uz ma zabezpacene vsetko.A Bila ma viac a preco je porote?lebo uz jej dochadzali peniaze?Alebo jej popularita upadala?A viac zaraba ako Palo.A Palo neni namysleny ako TV lebo osm ho videla mnohokrat nazivo aj na koncertoch.Tak sa mylisz,e na porotcovanie si zaraba.Pali uz ma davno zrobene.A vy neviete co je sranda ani bleskaci.A blesk a vy c tu pisete nezmysly na Pala ste hNOJ.Plai je najlepsiiii spevak aj porotca.

(06. 09. 2010 06:44)

fenixovyslzy: Palo byl mým idolem, když byl mladší. Vůbec mi nevadil ani při Superstar. Však to mají ve scénáři. Dnes jsem se dívala na konkurenční soutěž. Lucii Bílé to tam sluší, ale měla by ubrat na afektu.

(04. 09. 2010 17:05)

evolucius: ...už se na ty hovadiny nekoukám,a nemusim to poslouchat...a je mi to putna.

(04. 09. 2010 01:10)

vinnetouvi: Ty tečky byly T.E.P.L.O.U.Šský

(03. 09. 2010 23:50)

vinnetouvi: Je to vulgární ho.vado z otárů, potřeboval by namlátit ten svůj ***ský ksicht a jít makat, povaleč primtiivní. Nakoat pr.del takovým chujom!

(03. 09. 2010 23:50)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy