Blesk byl exkluzivně při tom, když vznikal Marešův oblek, který si v neděli oblékne při moderování přímého přenosu Talentmanie. A nebyl to moc hezký pohled. Přípravy začaly už časně ráno, kdy se do módního salonu E.daniely, kde se oblek šije, dovezlo téměř třicet kilo čerstvého hovězího masa. A pak už stačilo jen pár hodin práce se syrovým masem a výsledek byl téměř hotový.

„Použili jsme téměř třicet kilogramů zvlášť seříznutého hovězího pupku, aby byl materiál dostatečně pevný a nedržel vodu,“ vysvětlila Blesku módní návrhářka Eva Janoušková, která s materiálem neobvyklým pro výrobu šatů pracovala vůbec poprvé.

„Šít z masa je opravdu šokující. Použili jsme speciální jehly, kleště i sekáčky. A stejně náročná bude přeprava do Bratislavy, aby šaty vydržely a neztratily fazonu,“ dodala návrhářka s tím, že ještě chybí vyrobit masové boty a decentní klobouček z řízku.

A jak se těší na maso samotný Mareš? „Určitě to bude velká legrace, o tom nepochybuji. Kostým bude zamražený, tak prý ani nebude cítit,“ přiznal Leoš, který už ví, jak s hovězím naloží. „Bude barbecue, už jsem pozval i své kamarády,“ vtipkoval moderátor.

Fotogalerie
8 fotografií