A pokud se to známému svůdníkovi nepodaří, bude muset odmoderovat jeden vstup Talentmanie v šatech ze syrového masa, které si zpěvačka oblékla na předávání cen MTV.

Důležitá je taktika

Mareš je velkým milovníkem hazardu. Poprvé se zavázal k takové šílenosti, když se během tiskové konference vsadil s generálním ředitelem Sazky Alešem Hušákem. A už nyní Mareš vymýšlí taktiku, jak na blonďatou zpěvačku, která vystoupí v O2 areně 17. listopadu, zapůsobit. „Až tu bude, tak se jí pokusím vysvětlit, že se jedná o sázku. Balit by ji bylo asi na dlouho,“ smál se Mareš, který polibek rty na rty navíc musí fotograficky zdokumentovat.

„Buď to klapne, nebo ne, ale předpokládám, že taková obrovská hvězda řekne, že ji moje sázka nezajímá,“ dodal Mareš, který by v tom případě moderoval v obleku ze syrového masa, který se mu už pro všechny případy začíná šít, i s vepřovou panenkou na hlavě.

„Normálně bych se nenechal ani přemluvit, že bych moderoval v kožichu. Mít na sobě syrové maso je atraktivní představa,“ říká. A pokud by sázku skutečně vyhrál, Aleš Hušák absolvuje jízdu Prahou s cedulí: Leoš Mareš je nejlepší moderátor v České republice.

Fotogalerie
3 fotografie