Už v sobotu byly na zámku přípravy v plném proudu! Stovky lidí připravovaly kabely, světla, kamery a vše potřebné k živému vysílání. Vysílat se bude jak z nádvoří, tak také přímo z některých komnat barokního zámku.

Talentová show pro televizní diváky začne v úvodu velkým trikem. Leoš Mareš bude mít velké entrée, zjeví se totiž pomocí speciální iluze. Jak to udělá? To si nenechte ujít hned po odvysílání večerních Televizních novin.

Uvidíte talentované děti, žongléry i mažoretky

Na rozlehlém pódiu na vnitřním nádvoří se představí nejen porotci soutěže (Adela Banášová, Alena Šeredová, Zdeněk Troška a Pavol Habera), ale i všech osm adeptek na moderování Talentmanie po boku Leoše Mareše. Mezi nimi bojují češky Nikol Moravcová (23), Božidara Richterová (29) nebo Hanka Zajíčková (19). Těšit se můžete na tanečníky, zpěváky, žongléry, desítky mažoretek, imitátory a chybět nebude ani ohňostroj.

"Uvidíte velmi talentované děti, například kluka, který si pamatuje všechny odjezdy a příjezdy vlaků, tříletou holčičku, která už v roce a půl uměla všechny vlajky světa," prozradil dramaturg projektu Vítek Pokorný. Více na stránkách soutěže talentmania.tv, informace o soutěži bude během dne přinášet i TV Nova v jednotlivých vstupech.

Tak se nezapomeňte dívat! Již dnes od 20 hodin startuje na TV Nova a TV Markíza obrovská show Talentmania!